Dissabte 21 de Abril de 2018

-Col·lectiu-Compromís reclama mesures immediates per al polígon dels Algars :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  cocentaina
05/03/2017 | elperiodic.com  

Col·lectiu-Compromís reclama mesures immediates per al polígon dels Algars

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

"El polígon industrial dels Algars necessita millores immediates de manera urgent. No podem tindre un polígon desfasat i digne d'altre segle si volem consolidar les actuals empreses i fomentar l'aparició de noves indústries", ha afirmat Jordi Pla, regidor del Col·lectiu-Compromís a l'Ajuntament.

Des del Grup Municipal de 03820-Compromís han proposat a l'Equip de Govern una sèrie de propostes per millorar de forma efectiva i ràpida els problemes existents al polígon dels Algars. Problemàtiques diverses, com problemes d'accés als usuaris i camions de major tamany degut a que moltes places d'aparcament es troben ocupades per remolques de camions que permaneixen estacionats llargues temporades als carrers del polígon. Jordi Pla explica que "al polígon hi ha una àrea destinada a l'aparcament de 2.500 m2 que no està sent utilitzada i que hauria de servir per estacionar aquests remolques per no causar molèsties a ningú".

Des de la coalició contestana també denuncien la mala connexió a Internet que hi ha en algunes zones concretes. Així com la inexistència de manteniment, neteja, contenidors per a residus i paperes. A més a més, des del Col·lectiu-Compromís lamenten els problemes als accessos del polígon en hores puntes des de la rotonda dels Bombers. Altres problemes existents són la poca presència i vigilància policial; la no-arribada de cartes o problemes d'enllumenat.

"La falta d'inversions per al manteniment i millora als polígons industrials clama al cel. Un grau elevat d'abandonament que acaben sofrint les empreses de Cocentaina i la nostra economia productiva", recalca Pla.

"Aquestes mesures s'haurien de prendre de manera immediata per millorar ja els problemes amb què els veuen cada dia al polígon dels Algars. A més a més, el Pla de Modernització dels Polígons que vàrem proposar al passat plenari fou aprovat per unanimitat i cal començar a treballar en eixa direcció", hi ha conclós Pla.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil