Diumenge 18 de Març de 2018

-L'alcaldessa de Cocentaina es reunix amb el diputat del Cicle Hídric per a buscar solucions a la terbolesa de l'aigua :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  cocentaina
17/02/2017 | elperiodic.com  

L'alcaldessa de Cocentaina es reunix amb el diputat del Cicle Hídric per a buscar solucions a la terbolesa de l'aigua

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'alcaldessa de Cocentaina i l'arquitecte tècnic municipal es van desplaçar aquest dijous fins a Alacant per a reunir-se amb el Diputat del Cicle Hídric i transmetre-li els problemes de terbolesa que està presentant l'aigua d'alguna zona de la Vila Comtal.

L'episodi de pluges de desembre i el temporal de neu i vent de gener van provocar que el pou de la Querola subministrara aigua amb partícules de fang als domicilis contestans, a causa d'unes filtracions produïdes per un moviment de terres subterrànies. Des d'eixe moment el departament tècnic ha treballat intensament per resoldre el problema però calen algunes mesures majors per previndre aquesta situació. La solució que plantejen els tècnics del Cicle Hídric consistix en la implantació d'una planta de filtres que tindria un cost aproximat d'uns 280.000€, és per aquest motiu que Mireia Estepa ha sol·licitat al senyor Sáez que Diputació col·labore amb la despesa: "es tracta d'una forta inversió econòmica que servirà per a garantir la qualitat de l'aigua que consumim els contestans i per a previndre situacions naturals com les que han ocorregut, per tant, és de vital importància comptar amb el suport i l'ajuda de Diputació." Per la seua part, el diputat ha acordat tornar a reunir-se amb ells passades dos setmanes i estudiar a fons problema i solució.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil