Dimarts 21 de Novembre de 2017

-El projecte Reinicia't facilitarà la inserció laboral de persones en risc d'exclusió a Catarroja :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  catarroja
06/11/2017 | elperiodic.com  

El projecte Reinicia't facilitarà la inserció laboral de persones en risc d'exclusió a Catarroja

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Catarroja ja ha començat les primeres sessions del projecte Reinicia't, una actuació promoguda per la Diputació de València i la Mancomunitat de Municipis de l'Horta Sud, en col·laboració amb l'Ajuntament. Es tracta d'una iniciativa pionera d'acompanyament personalitzat i intensiu en la inserció laboral de persones en situació d'exclusió.

El programa Reinicia't ajudarà a més de 500 persones a adquirir noves habilitats que faciliten la cerca d'ocupació. Catarroja, com a seu del projecte, atendrà els usuaris del mateix municipi així com els de Sedaví, Alfafar, Lloc Nou de la Corona, Benetússer, Massanassa i Albal.

El projecte va dirigit a persones majors de 30 anys desocupades de llarga durada. S'ha buscat atendre perfils diversos amb prioritat per a les persones que es troben en risc d'exclusió social per no trobar treball, així com persones que estan excloses del mercat laboral per les seues característiques socioeconòmiques.

Cadascun dels participants comptarà amb un assessor personal que valorarà la seua situació, establirà un pla de treball individualitzat i realitzarà el seguiment i acompanyament de l'usuari en el procés.

A més, cada 15 dies s'organitzaran activitats grupals que serviran per a posar en pràctica les destreses apreses i exercitar les competències necessàries en la cerca de treball.

Inserció dels desocupats de llarga durada

Amb el projecte Reinicia't es busca orientar a les persones usuàries del servici en la cerca autònoma d'ocupació i, en última instància, la seua inserció laboral. Tant és així que els promotors de la iniciativa s'han proposat que, com a mínim, el 50% de les persones que formen part del programa troben treball. El que s'espera també és que totes i tots adquirisquen les habilitats i la dinàmica de cerca activa d'ocupació.

Segons la regidora d'Impuls Econòmic, Lorena Silvent la posada en marxa d'este tipus de projecte "és especialment important, perquè té en compte un sector de la població que amb la crisi s'ha vist exclòs del mercat de treball". "Moltes persones necessiten recursos i orientació en la cerca d'ocupació i amb Reinicia't trobaran el suport de professionals que els ajudaran a inserir-se de nou", ha explicat.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
16/11/2017 - Raons i paraules
Homenatge al Cardenal Tarancón en Madrid
16/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Una alternativa al independentismo: ¡no votarles!
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
21/11/2017 - La Palestra
Volver a empezar
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil