Divendres 17 de Novembre de 2017

-Catarroja aprova una convocatòria d’ajudes al pagament del lloguer i la hipoteca :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  catarroja
27/10/2017 | elperiodic.com  

Catarroja aprova una convocatòria d’ajudes al pagament del lloguer i la hipoteca

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Ple de l'Ajuntament de Catarroja va aprovar ahir, 26 d'octubre, les condicions per a la concessió d'ajudes del programa de suport familiar habitacional. Concretament, les subvencions aniran destinades al pagament del lloguer o la hipoteca de l'habitatge habitual.

La primera mesura que posarà en marxa la regidoria de Desnonaments posa especial èmfasi en atendre les necessitats de les persones joves, les famílies nombroses i les d'aquelles famílies que hagen perdut l'habitatge.

Així, l'Ajuntament destinarà un total de 35.000 € per ajudar a les persones beneficiàries a pagar part de les despeses del lloguer o de la hipoteca de la seua vivenda. Les ajudes cobriran tot l'any 2017.

Per a optar a la subvenció caldrà ser major d'edat, estar empadronat a Catarroja, ser titular del contracte de lloguer o d'una hipoteca i estar al corrent dels pagaments, així com de les obligacions tributàries. També serà imprescindible que l'import mensual del lloguer no siga superior a 400 € o superior a 500 €, en el cas de la hipoteca.

Es tindrà en compte, a més, que els ingressos de la unitat de convivència no superen els previstos a les bases de la convocatòria.

Prioritat per a joves, desnonats i famílies nombroses

Per altra banda, la Comissió de Valoració prioritzarà els casos de persones que hagen perdut sa casa, que tinguen una discapacitat igual o superior al 33%, joves entre 25 i 35 anys amb persones al seu càrrec, dones víctimes de violència de gènere, famílies monoparentals amb menors al seu càrrec, famílies nombroses –en categoria general i especial– i persones que tinguen un contracte de lloguer amb una entitat financera per desnonament, execució hipotecària o dació en pagament.

L'import màxim de la subvenció de la regidoria de Desnonaments serà el 30% del total del lloguer o la hipoteca durant el 2017 amb un màxim anual de 1.320 € per al lloguer i 1.650 € per a la hipoteca.

Els interessants hauran de presentar les sol·licituds al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Catarroja fins al 27 de novembre del 2017.

"Estem molt satisfets de que tots els grups polítics hagen donat el vistiplau a la convocatòria", ha expressat Lorena Silvent, regidora de Desnonaments i primera tinent d'Alcalde. "Atendre les necessitats de les persones que han patit desnonaments, les famílies nombroses i els joves que no tenen ingressos per a pagar el seu lloguer és una prioritat", ha afegit.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

11/11/2017 - Columna de Michel
¿Enajenación mental transitoria?
16/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Una alternativa al independentismo: ¡no votarles!
12/11/2017 - Chuzos de Punta
Laponia del sur
11/11/2017 - Camins de l´Alcora
Pongamos que hablo de Cataluña
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
16/11/2017 - Raons i paraules
Homenatge al Cardenal Tarancón en Madrid
11/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (1)
11/11/2017 - La Columna de Jomeve
Volver a empezar
11/11/2017 - Piedras vivas
Este es un mes más que gozoso
16/11/2017 - La Palestra
Finançament Just
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil