Diumenge 21 de Gener de 2018

-L’Ajuntament reurbanitza el Carrer de la Reina i el seu entorn :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  catarroja
02/08/2017 | elperiodic.com  

L’Ajuntament reurbanitza el Carrer de la Reina i el seu entorn

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Catarroja reurbanitzarà el Carrer de la Reina i el seu entorn per reforçar l'eix que connecta l'estació de tren amb l'avinguda de la Diputació i la Universitat La Florida. L'objectiu és millorar l'accés per als nombrosos vianants que fan este recorregut a diari.

La intervenció recuperarà l'empedrat del carrer, que havia sigut asfaltat per damunt, el que retornarà al carrer el seu aspecte històric i, al mateix, temps reduirà el trànsit de cotxes. Així, es millorarà l'accés al carrer de la Reina i l'entorn per a vianants i bicicletes.

Les reurbanització, que ja és una realitat al carrer Sant Pere i el carrer Doctor Moliner, afectarà al carrer de la Reina, Juan Domingo i Salvador Giner. Junt amb la reforma de l'Avinguda de la Diputació, l'artèria cultural de Catarroja, esta intervenció pretén crear un eix que travesse la localitat d'est a oest accessible per als vianants amb un trànsit rodat de menor intensitat.

A més, des del carrer Salvador Giner fins a l'estació de tren i la Ronda Est es plantaran arbres per reverdir i donar més ombra a la zona.

Aposta per la mobilitat plural

L'afluència de vianants a la zona és important, sobretot, tenint en compte que molts estudiants acudeixen a diari en tren a Catarroja per a desplaçar-se a la Universitat de la Florida, així com moltes veïnes i veïns que també accedeixen tots els dies a l'estació.

Per a Martí Raga, regidor d'Urbanisme, "les obres són el resultat de la nostra aposta per la mobilitat plural". "Pretenem que les persones que van a peu puguen fer este recorregut en un entorn de trànsit pacificat sense problemes", ha explicat. "Volem crear un eix que recórrega el poble i permeta als vianants caminar segurs sense tindre que estar pendents del trànsit".

Després de l'estiu també es reduirà el trànsit al carrer Paluzié. "Atendre les demandes dels catarrogins per millorar les vies públiques i solucionar els problemes que tinguen és una prioritat per a la corporació municipal", ha expressat Raga.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/01/2018 - Chuzos de Punta
Nuestras plantas no corren
19/01/2018 - Desde el centro
Baja el paro en Nules
19/01/2018 - Columna de Michel
Las pensiones y luchas internas
19/01/2018 - Reflexionando, que no es poco
Empezar como se acabó: es empezar a acabar igual
15/01/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mi carta a los Reyes Magos / La parcela del Arenal

RSS elperiodic.com Catarroja
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil