Dilluns 23 de Abril de 2018

-Catarroja intensifica la política de conscienciació en la neteja viària :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  catarroja
12/07/2017 | elperiodic.com  

Catarroja intensifica la política de conscienciació en la neteja viària

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Les deposicions dels animals en la via pública és el problema que els catarrogins i catarrogines consideren més important en l'última enquesta de qualitat de vida realitzada per l'Ajuntament enguany. Segons el sondeig, en tots els barris de la població hi ha una especial sensibilitat per solucionar esta actitud incívica d'alguns propietaris de gossos que no recullen els excrements de les seues mascotes i provoquen així que als carrers i parcs de Catarroja hi haja deposicions i orina d'animals.

En este sentit, l'equip de govern va proposar una modificació de l'ordenança de Neteja va ser aprovada en l'últim ple. En esta modificació s'inclou l'obligació de què els propietaris d'animals domèstics duguen una bossa per recollir els excrements, i a més ara s'afegeix una ampolla d'aigua sabonosa amb capacitat mínima de 33 cl per a buidar-la on haja miccionat l'animal, especialment quan ho faça en la via pública, ja que als parcs i jardins és preferible que no s'utilitze el sabó.

Treballs comunitaris

L'ordenança preveu sancions econòmiques que que podran ser substituïdes amb l'obligació de realitzar jornades laborals comunitàriaes com ara la recollida d'objectes o la neteja de les vies públiques.

Així mateix, el consistori fa mesos que ha posat en marxa la campanya de conscienciació 'Catarroja Il.lustre" que al llarg de tot un any preveu accions per a recordar als veïns i veïnes la necessitat de mantenir net el poble i, especialmente, l'obligació de recollir els excrements dels animals domèstics.

Entre les accions que s'estan realitzants hi ha tallers, punts d'informació als carrers i avingudes, difucsió de materials publicitaris o pintades amb l'eslogan 'el teu gos, la teua caca' en les principals vies públiques i entrades a parcs i jardins.

Per al regidor de Vies Públiques Martí Raga "estem responent amb polítiques responsables a una de les majors preocupacions dels catarrogins i les catarrogines, com demostra l'última enquesta realitzada. Cal sensibilitzar i fer entendre a la gent que entre totes i tots podem mantindre Catarroja ben neta".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada

RSS elperiodic.com Catarroja
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil