Divendres 15 de Desembre de 2017

-Els representants de les principals festes valencianes posen de manifest la riquesa de les festes de la Magdalena :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  castellon
03/11/2017 | elperiodic.com  

Els representants de les principals festes valencianes posen de manifest la riquesa de les festes de la Magdalena

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

 ElS representants de les principals festes valencianes van participar ahir en una taula redona organitzada per la Universitat Jaume I en el marc del IV Congrés Magdalener, a la qual va assistir més d'un centenar de persones i que va servir per a exposar les principals semblances i diferències de les festes de les tres capitals de província de la Comunitat Valenciana i també de la festa de Moros i Cristians d'Alcoi.

Manuel Jiménez, president de la Federació de Fogueres d'Alacant; Ramón Estellés, secretari general de la Junta Central Fallera de València; i Juan José Olcina, president de l'Associació Sant Jordi d'Alcoi, van exposar dos models de festa, el que depèn de l'ajuntament en la seua organització i gestió, cas de les Falles o de les Festes de la Magdalena, i el que depèn d'agrupacions o associacions autònomes i només rep de l'administració local subvencions, cas de les Fogueres o dels Moros i Cristians. Pel que fa a la vertebració de la participació ciutadana, en la taula redona es va palesar la riquesa de la diversitat de les Festes de la Magdalena, on hi ha una significativa diversitat de col·lectius per a participar en les festes, com ara comissions de sector, ens vinculats o colles, a diferència de les Falles, les Fogueres i els Moros i Cristians, on només hi ha un tipus col·lectiu per a participar en les festes.

Entre els assistents hi havia diferents membres de la Junta de Festes, de la Federació Gestora de Gaiates, de la Federació de Colles de Castelló, del Cabildo de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta, membres de comissions de sector i de colles, Na Violant d'Hongria 2018 i les seus dones de companya i la reina de les Festes de la Magdalena de 2018 i la se cort d'honor.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil