Dilluns 19 de Març de 2018

-Compromís i Reiniciem oficialitzen un acord de col·laboració en el Govern Municipal :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  carcaixent
26/10/2017 | elperiodic.com  

Compromís i Reiniciem oficialitzen un acord de col·laboració en el Govern Municipal

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La col·laboració entre Compromís i Reiniciem d'un temps ençà es materialitza en un acord per al govern de Carcaixent. El portaveu del grup municipal de Reiniciem Carcaixent, Carles Albert, entra a formar part de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Carcaixent i es responsabilitzarà de les delegacions de salubritat, protecció animal, memòria històrica i recuperació d'infraestructures i béns naturals.

L'entrada de Reiniciem a la Junta de Govern Local està en consonància amb l'oferta que l'equip de govern va realitzar al principi de la legislatura a tots els membres de l'oposició perquè assumiren responsabilitats de gestió. L'objectiu inicial de Compromís era, que, amb l'ajuda de tots els grups municipals, es revertira la situació de l'Ajuntament de Carcaixent, heretada de la legislatura anterior amb el Partit Popular al front.

En el seu moment, aquella proposta de Compromís va ser rebutjada per l'oposició. No obstant això, vista l'evolució de la legislatura i la col·laboració directa entre el regidor de Reiniciem i els regidors de Compromís en temes com ara l'elaboració de la nova ordenança d'animals o la reestructuració de l'empresa municipal PROCARSA, Reiniciem ha reconsiderat aquell oferiment, que ara s'oficialitza. La retribució de Carles Albert serà per assistències a Junta de Govern, Ple i Comissions Informatives.

Per a Compromís, este acord demostra que és possible anar més enllà i establir una col·laboració amb qui té un plantejament pròxim amb l'equip de govern. Reiniciem mostra una actitud constructiva, que contrasta amb l'estratègia de bloqueig que segueixen altres grups municipals. Compromís ha sabut valorar positivament l'actitud de Reiniciem en els últims mesos, temps durant el qual ha col·laborat activament en la gestió de temes importants per al poble de Carcaixent. L'experiència demostra que quan hi ha voluntat de sumar i treballar en benefici de la ciutadania es pot fer i el resultat és evident.

Un factor fonamental en l'acord, segons Compromís, ha sigut el pragmatisme i la generositat de Reiniciem a l'hora d'oferir la seua col·laboració, que coincideix amb el que es va plantejar en juny del 2015, partint de què l'esforç dels diferents grups havia de centrar-se en treballar en benefici de les persones, i no en estar pendents de la rendibilitat partidista. Així, dins d'un acord raonable i proporcionat se li han traslladat a Carles Albert una sèrie de delegacions per poder facilitar la gestió d'àrees en les que ja s'ha treballat conjuntament i en les que s'espera poder dur a terme noves propostes en els pròxims mesos, així com avançar en temes ja iniciats per Compromís.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
15/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
Por incapacidad manifiesta: hay que acabar con el independentismo
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M

RSS elperiodic.com Carcaixent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil