Dimarts 24 de Octubre de 2017

-L'Ajuntament de Carcaixent informarà sobre prevenció d'incendis forestals i mosquit tigre :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Medio Ambiente -  carcaixent
25/07/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament de Carcaixent informarà sobre prevenció d'incendis forestals i mosquit tigre

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La propera setmana Carcaixent acollirà dos xarrades informatives sobre prevenció d'incendis forestals i mosquit tigre, dos dels potencials problemes amb els que els veïns i veïnes poden trobar-se amb l'augment de les temperatures.

El 31 de juliol a les 19:00 hores tindrà lloc a l'Auditori de les Dominiques una xarrada sobre incendis forestals dins de la campanya de prevenció posada en marxa des de la Conselleria de Medi Ambient. Amb el lema 'Stop al Foc, La teua actitud pot marcar la diferència", la campanya de prevenció d'incendis de 2017 vol conscienciar als ciutadans de la importància de tenir actituds cíviques i mostrar de forma clara que els incendis forestals tenen conseqüències directes sobre les persones, béns i entorn natural.

Des de l'Ajuntament de Carcaixent s'ha traslladat als veïns i veïnes de les urbanitzacions del terme la importància d'acudir el proper dilluns a la reunió informativa, ja que en ella s'abordaran qüestions d'interès particular per a ells com mesures de prevenció i autoprotecció que s'han d'aplicar, així com dels protocols d'actuació en cas d'emergència que han d'adoptar en les diferents situacions de perill relacionades amb el foc.

Per al dijous 3 d'agost, a les 19:30 en el Centre d'Empreses, està prevista la xarrada informativa sobre el mosquit tigre impartida per «Lokímica», l'empresa encarregada d'aplicar els tractaments contra este insecte dins de la campanya de vectors de la Mancomunitat de la Ribera i de la qual forma part Carcaixent des de juny de 2016. A banda d'explicar en que consisteixen els tractaments, es donaran una sèrie de pautes per evitar l'aparició del mosquit tigre en els domicilis particulars o com actuar en cas de picades.

Paula Lozano, regidora de Medi Ambient, ha explicat que «tant els incendis forestals com el mosquit tigre són dos dels principals problemes amb els que es podem trobar durant els mesos de més calor, és per això que considerem molt important oferir estes xarrades no solament per donar unes nocions bàsiques a la ciutadania en quant a prevenció, sinó també per a que puguen interactuar amb experts amb el tema i plantejar-los dubtes i preguntes».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/10/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Abusos del Sabadell y otros bancos / ¿Y la política?
23/10/2017 - Con su permiso
No al 155
22/10/2017 - Chuzos de Punta
Cosas de trapos
23/10/2017 - Columna de Michel
¿Sedición o rebelión?
24/10/2017 - Reflexionando, que no es poco
El artículo 155 forma parte de la Constitución
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.



No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil