Dimecres 22 de Novembre de 2017

-El Consell de la Dona de Carcaixent dona les primeres passes :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  carcaixent
07/07/2017 | elperiodic.com  

El Consell de la Dona de Carcaixent dona les primeres passes

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El dimecres es va celebrar la primera reunió informativa per tal de constituir un Consell Municipal de Dones que actue com òrgan consultiu i de participació en matèria d'Igualtat. La idea de la seua creació va sorgir durant el tancament celebrat el passat 19 de juny a l'Ajuntament per sol·licitar al Govern de l'Estat l'augment de l'assignació pressupostària destinada a Igualtat i del que van participar diverses entitats i col·lectius locals.

A l'encontre celebrat al Centre d'Empreses, van assistir diverses associacions de dones del municipi, representants de partits polítics, organitzacions de caràcter social que tenen entre els seus objectius i activitats la consecució de la igualtat efectiva entre homes i dones entre a més d'altres col·lectius i associacions de la localitat. L'Ajuntament de Carcaixent va estar representat per la regidora de Benestar Social, Teresa Oliver.

Esta primera presa de contacte va servir per plantejar la iniciativa i emplaçar a una pròxima reunió en setembre on començaran a dissenyar-se les línies de treball i actuació d'este consell sectorial. Tal i com ha explicat Teresa Oliver, la intenció és crear un veritable «òrgan de participació ciutadana amb la finalitat de recollir les inquietuds i necessitats ciutadanes respecte a la igualtat real entre homes i dones». D'esta manera, l'objectiu és que puga actuar com a òrgan consultiu per tal d'assessorar i col·laborar en totes aquelles matèries que afecten la dona i aconseguir que l'enfocament de gènere siga un principi de treball transversal en la política municipal.

El Consell Municipal de la Dona se sumaria a altres consells que depenen de l'Àrea de Benestar Social com el Consell de Drogodependències i Trastorns Addictius i el Consell d'Acció Social i Salut, creats, en paraules de la regidora, «per tal d'assegurar una forma de treball en la que tinguen cabuda els sectors interessats i que, a partir de la interl·locució i el debat directe amb la ciutadania, poder realitzar polítiques municipals efectives que tinguen un benefici directe i real en aquells sectors als quals van dirigides».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
21/11/2017 - La Palestra
Volver a empezar
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
16/11/2017 - Raons i paraules
Homenatge al Cardenal Tarancón en Madrid
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil