Diumenge 18 de Febrer de 2018

-El Consell de la Dona de Carcaixent dona les primeres passes :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  carcaixent
07/07/2017 | elperiodic.com  

El Consell de la Dona de Carcaixent dona les primeres passes

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El dimecres es va celebrar la primera reunió informativa per tal de constituir un Consell Municipal de Dones que actue com òrgan consultiu i de participació en matèria d'Igualtat. La idea de la seua creació va sorgir durant el tancament celebrat el passat 19 de juny a l'Ajuntament per sol·licitar al Govern de l'Estat l'augment de l'assignació pressupostària destinada a Igualtat i del que van participar diverses entitats i col·lectius locals.

A l'encontre celebrat al Centre d'Empreses, van assistir diverses associacions de dones del municipi, representants de partits polítics, organitzacions de caràcter social que tenen entre els seus objectius i activitats la consecució de la igualtat efectiva entre homes i dones entre a més d'altres col·lectius i associacions de la localitat. L'Ajuntament de Carcaixent va estar representat per la regidora de Benestar Social, Teresa Oliver.

Esta primera presa de contacte va servir per plantejar la iniciativa i emplaçar a una pròxima reunió en setembre on començaran a dissenyar-se les línies de treball i actuació d'este consell sectorial. Tal i com ha explicat Teresa Oliver, la intenció és crear un veritable «òrgan de participació ciutadana amb la finalitat de recollir les inquietuds i necessitats ciutadanes respecte a la igualtat real entre homes i dones». D'esta manera, l'objectiu és que puga actuar com a òrgan consultiu per tal d'assessorar i col·laborar en totes aquelles matèries que afecten la dona i aconseguir que l'enfocament de gènere siga un principi de treball transversal en la política municipal.

El Consell Municipal de la Dona se sumaria a altres consells que depenen de l'Àrea de Benestar Social com el Consell de Drogodependències i Trastorns Addictius i el Consell d'Acció Social i Salut, creats, en paraules de la regidora, «per tal d'assegurar una forma de treball en la que tinguen cabuda els sectors interessats i que, a partir de la interl·locució i el debat directe amb la ciutadania, poder realitzar polítiques municipals efectives que tinguen un benefici directe i real en aquells sectors als quals van dirigides».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

17/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Dos crisis de complicada salida
15/02/2018 - Columna de Michel
Inestabilidad municipal en Burriana
09/02/2018 - La Palestra
Trabajamos por la cultura
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
12/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
No con mi silencio / Las libertades con la marcha atrás puesta
14/02/2018 - Camins de l´Alcora
Carreras y caminatas por las montañas
12/02/2018 - La Columna de Jomeve
La contaminación (los coches eléctricos)

RSS elperiodic.com Carcaixent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil