Dilluns 18 de Desembre de 2017

-Carcaixent garanteix el servei de menjador a menors amb risc d’exclusió social :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  carcaixent
04/07/2017 | elperiodic.com  

Carcaixent garanteix el servei de menjador a menors amb risc d’exclusió social

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Carcaixent garantirà, per tercer any consecutiu, el servei de menjador a xiquets i xiquetes en risc d'exclusió social durant els mesos de juliol i agost gràcies a l'adhesió de l'Ajuntament a un programa d'ajudes a l'alimentació de la Conselleria de Benestar Social. L'anomenat "Programa d'atenció de necessitats i inclusió social a menors i les seues famílies en període estival" ha permés a la Regidoria de Benestar Social desenvolupar un pla d'assistència nutricional, donant cobertura a necessitats bàsiques d'alimentació a 31 menors, complementat amb activitats d'oci educatiu a través de l'Escola d'Estiu Municipal.

El programa consisteix en la prestació del dinar complet (primer plat, segon, pa i postres) i berenar, que se servirà directament al domicili dels beneficiaris amb la màxima discreció possible dins de la seua quotidianitat. Els menors inclosos al programa formen part també de l'Escola d'Estiu Municipal, amb la qual cosa s'assegura que els menors complementen una alimentació sana i equilibrada amb activitats lúdiques adreçades a la seua edat durant les seues vacances d'estiu.

Tots els beneficiaris pertanyen a famílies en les quals s'està intervenint des del Departament de Serveis Socials per tindre problemes socioeconòmics, educatius i familiars. Estes famílies, segons s'explica des de la Regidoria de Benestar Social, presenten greus dificultats per a oferir alternatives enriquidores en el temps lliure dels fills, i des de l'Ajuntament s'està treballant amb ells per a reduir-ne el risc s'exclusió social amb iniciatives que normalitzen el seu dia a dia.

La regidora de Benestar Social, Teresa Oliver, ha explicat que des de la seua àrea es treballa durant tot l'any per tal de garantir un desenvolupament normal dels menors, «tasca que no pot interrompre's durant els mesos d'estiu perquè l'activitat dels nostres xiquets i xiquetes no para en vacances, per la qual cosa s'ha de continuar prestant servei a aquells que més ho necessiten".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

17/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Los límites de las verdades
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
18/12/2017 - Picos Pardos
Benimámet ¿ciudad educadora?
18/12/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Algunos se piden un concejal como regalo de Navidad
17/12/2017 - Chuzos de Punta
Dulce Navidad
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil