Dimecres 13 de Desembre de 2017

-L'Ajuntament de Carcaixent contractarà a 4 joves desocupats :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  carcaixent
28/06/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament de Carcaixent contractarà a 4 joves desocupats

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Carcaixent contractarà a quatre joves desocupats durant un any a través dels programes EMCUJU i EMPUJU, dotats amb fons europeus i autonòmics i inclosos al programa "Avalem Joves Plus" del Consell. En total s'han destinat 79.194,48 euros que van a permetre la contractació d'un Tècnic en Animació Sociocultural per al futur Casal Jove, un auxiliar administratiu i dos oficials electricistes.

Tal i com s'especificava a les bases, el procés de selecció per a este programa s'ha realitzat a través del SERVEF, que ha sigut qui ha subministrat el llistat de candidats/es als diferents llocs de treball. En tots els casos els aspirants havien de ser menors de 30 anys i estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Garantia Juvenil al CIJ de Carcaixent

El Centre d'Informació Juvenil de Carcaixent (CIJ) forma part del projecte SIJ + Garantía Juvenil, una iniciativa a nivell europeu per facilitar l'accés al mercat de treball als menors de 25 anys. El CIJ de Carcaixent és un dels 200 centres seleccionats en tot l'Estat per oferir el servei d'assessorament i informació a tots aquells joves que vulguen participar en el programa. Així, qualsevol jove que ho desitge pot acudir al Centre d'Informació Juvenil per a inscriure's en el programa i resoldre tots els dubtes referents al programa.

L'objectiu de la Garantia Juvenil és oferir als joves majors de 16 i menors de 25 anys que no estiguen cursant estudis o en l'atur, una oferta de treball o alternatives formatives i pràctiques, en un termini de quatre mesos després d'acabar la formació formal o quedar desocupats. Es tracta de donar-los l'oportunitat de trobar una feina d'acord amb la seva formació, o bé d'adquirir les competències i experiència necessàries per augmentar les seves possibilitats de trobar feina en el futur.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
09/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Carles Puigdemont: El Caguetas
04/12/2017 - Un valencià en Grenoble
Una nova oportunitat per als valencians
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil