Dimecres 21 de Març de 2018

-S’obri el termini d’inscripció per als concursos de la Fira Modernista :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  carcaixent
23/05/2017 | elperiodic.com  

S’obri el termini d’inscripció per als concursos de la Fira Modernista

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Carcaixent, en el marc d'activitats previstes per a la Fira Modernista, ha organitzat la segona edició dels concursos de Receptes amb Taronja i Mandarina, Marató Fotogràfica i Concurs d'Indumentària, que es desenvoluparan durant el cap de setmana de la Fira. En total, els concursos repartiran més de 2500€ en premis, en les diferents categories en les que estan dividits. A la pàgina web de la Fira Modernista ja es poden consultar les bases i com poder inscriure's en cadascun d'ells.

L'àrea de Promoció Econòmica i Comerç, ha organitzat el "II Concurs Internacional de receptes de Taronja i Mandarina" on l'ingredient bàsic de les receptes presentades ha de ser una d'estes dos fruites o les dos. El concurs es convoca en dos categories, professionals de l'hostaleria i no professionals, i pot participar qualsevol persona major d'edat, sempre que puga acudir amb la seua recepta elaborada el cap de setmana de la Fira Modernista. Les receptes han de ser pròpies i han d'estar d'estar correctament explicades en el full d'inscripció començant pels ingredients i especificant-ne les quantitats, el pas a pas de l'elaboració i l'emplatat.

La Marató Fotogràfica és un dels altres concursos que es repeteixen enguany donada la gran acollida que va tenir durant la Fira de 2016. Els participants hauran realitzar fotografies durant el 10 i 11 de juny baix la temàtica "Carcaixent Modernista". En este apartat s'inclouran totes les fotografies relacionades amb els edificis modernistes de la ciutat, fira modernista i qualsevol lloc o detall relacionat amb el modernisme de la ciutat. Per a facilitar la tasca als participants, el mateix dia d'inici de la Marató, es proporcionarà un plànol amb la ubicació dels edificis i llocs relacionats amb el modernisme a la ciutat.

En la nit del dissabte 10 de juny, durant el desenvolupament del sopar popular, es lliuraran els premis del Concurs d'Indumentària que busca premiar la millor caracterització de vestuari modernista i mostrar els costums socials i moda d'esta època. Este és un incentius del taller d'indumentària que està realitzant-se des del passat mes de març i que està comptant amb un gran èxit de participació que, segons l'organització, fa preveure que molts veïns i veïnes lluiran vestimenta modernista durant la Fira.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
20/03/2018 - Editorial
Volver
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?

RSS elperiodic.com Carcaixent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil