Dissabte 24 de Febrer de 2018

-L’esport carcaixentí ix al carrer este cap de setmana amb el FeSport :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  carcaixent
10/05/2017 | elperiodic.com  

L’esport carcaixentí ix al carrer este cap de setmana amb el FeSport

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Este divendres, amb l'acte inaugural, es donarà el tret d'eixida a FeSport, un esdeveniment esportiu en el que participaran més de 30 col·lectius, entitats i particulars de Carcaixent i que omplirà els carrers de la localitat amb quasi 100 activitats durant tot el cap de setmana. L'acte d'inauguració comptarà amb exhibicions de ball i esportives de les Escoles Esportives Municipals, Piscina Coberta, Club Fitness, Kotky, Kung Fu Garra d'Àguila, Wing Chun Kung Fu i Club Aikido (Daiku Kan Dojo) Carcaixent, entitats totes que han format part de l'organització de l'esdeveniment.

El gros del FeSport s'espera per al dissabte i diumenge, quan es desenvoluparà un intens programa d'activitats que inclou des de classes de spinning, calistenia, pilota valenciana o escalada, passant per disciplines més tradicionals com handbol, bàsquet o futbol. La majoria de propostes estan pensades per a tots els públics però, a més, també estan previstes activitats específiques per a xiquets, tercera edat o persones amb diversitat funcional. En total, quasi 100 activitats esportives, exhibicions i tallers amb l'objectiu donar a conèixer a la població les activitats esportives que des de les diferents entitats s'organitzen al llarg de la temporada a Carcaixent.

El programa es completarà xarrades, projeccions de pel·lícules i tallers així com amb estands ubicats al pàrquing de l'Estació de Renfe on s'oferirà informació sobre les activitats que els clubs i associacions participants porten a terme de forma habitual. Paral·lelament, durant tota la setmana, s'han realitzat xarrades informatives i divulgatives sobre qüestions relacionades amb la salut, l'esport, la nutrició i la prevenció en la pràctica esportiva.

L'alcalde de Carcaixent, Paco Salom, ha destacat el caràcter integrador i mobilitzador de l'esdeveniment, "una vegada més resulta sorprenent la capacitat que tenim els carcaixentins i carcaixentines per fer coses grans quan ens ho proposem. Sense dubte, FeSport és una mostra clara i estem segurs que serà un èxit perquè s'han posat moltes ganes per part de totes les persones implicades en el projecte". Salom també ha volgut remarcar la importància de fomentar la pràctica esportiva i uns hàbits saludables, objectiu final del FeSport, "crec que és molt important traure l'esport al carrer i posar a disposició dels nostres veïns i veïnes totes les possibilitats per a la pràctica esportiva que els ofereix Carcaixent".

L'acte inaugural es celebrarà al Pavelló Municipal d'Esports a les 20:00 hores este divendres i estarà conduït per Dani Ribera, pilotaire i Elisabet Jordà, instructora esportiva, tots dos molt vinculats a l'esport carcaixentí.  També està prevista la presència del Director General d'Esports, Miquel Moya i la Diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer. L'entrada és lliure i gratuïta.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García
22/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Nuestro mejor ahorro es no volver a votar a Mariano Rajoy

RSS elperiodic.com Carcaixent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil