Dissabte 21 de Abril de 2018

-Cabanes consolida les recuperades festes del 15 d’Agost a Albalat :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  cabanes
18/08/2017 | elperiodic.com  

Cabanes consolida les recuperades festes del 15 d’Agost a Albalat

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'ajuntament de Cabanes ha aconseguit consolidar les festes del 15 d'Agost en el conjunt històric del castell i església d'Albalat, "que s'havia abandonat per la falta d'iniciativa de l'anterior equip de govern". L'any passat el govern de progrés va recuperar aquesta celebració amb un ventall d'actes, que este any ha ampliat fins dos dies, amb un èxit rotund de participació.

L'església- fortalesa d'Albalat va ser escenari la vesprada del 14, del concert del cantautor de rumba urbana " El Cifu", que va encantar al públic, l'explanada del recinte va acollir un sopar de pa i porta en el qual van participar prop de 400 persones, que va estar fins altes hores de la nit amb el ball organitzat.

El dia 15 es va celebrar una multitudinària missa en honor a l'Assumpció, i per la nit una representació de sainets a càrrec del grup local " A Tabalades". Des de les regidories de festes i cultura que van organitzar l'acte, es va mostrar la satisfacció per l'acollida dels veïns de Cabanes i la Ribera a tots els actes programats.

RECREACIONS 

Seguint amb l'especial sensibilitat i interès de l'equip de govern de progrés de Cabanes cap als barris costaners del municipi, de nou la Torre de la Sal serà escenari este dissabte d'un nou esdeveniment que en les seues dos anteriors edicions ha comptat amb gran afluència; el dia 19 a les 19:00 junt a la torre vigia es tornarà a fer una recreació històrica per a tots els públic que recorrerà tots els episodis històrics que ha viscut la torre de la sal, des del pobles primitius, els ibers, romans, islàmics o medievals.

El regidor de Cultura de Cabanes, Carles Mulet, ha destacat que aquesta manera didàctica i participativa és la millor eina per donar a conèixer i d'aquesta manera aprendre a valorar el impressionant legat històric i arquitectònic del municipi.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas

RSS elperiodic.com Cabanes
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil