Dissabte 18 de Novembre de 2017

-Cabanes s’adhereix al Pacte Valencià per la mobilitat segura i sostenible :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  cabanes
08/10/2016 | elperiodic.com  

Cabanes s’adhereix al Pacte Valencià per la mobilitat segura i sostenible

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El ple ordinari de Cabanes va aprovar per unanimitat la moció presentada pels grups municipals que conformen el Govern de Progrés (Units pel Poble-Compromís i PSPV-PSOE), el text d’aquesta moció explica que el model de mobilitat urbana actual no assegura a la ciutadania un entorn que garantisca el seu dret a l'accessibilitat en unes condicions de mobilitat adequades, segures i amb el mínim impacte ambiental possible. Per a canviar-lo, a més, es necessitarà el concurs de totes les administracions, especialment la implicació activade l'administració autonòmica i local.

La problemàtica de la manca d’una transport de quealitat en l’area metropolitana de la Plana és patent per als veïns de Cabanes, amb una oferta mínima i insuficient per connectar-se amb qualsevol poble dels voltants o amb Castelló, i també amb la resta de nuclis de la Ribera de Cabanes, abocant a que el transport individual siga en la majoria dels casos la única opció possible.

El manifesta del pacte impulsat per la Federació Valenciana de Municipis i Provincies (FVMP) explica com la mobilitat urbana segura i sostenible és un dret dels ciutadans a triar formes de desplaçar-se respectuoses amb la seua salut i la seua seguretat, adaptades als límits físics i ambientals de la ciutat, que fomenten l'ús dels modes de transport més eficients, que garantisquen l'accessibilitat de tots en temps i en costos raonables i que permeten el creixement econòmic i el benestar de la població a llarg termini.

Entre el 16 i el 22 de setembre es celebrà la Setmana Europea de la Mobilitat, circumstància que la Generalitat i l’FVMP avan aprofitar per a proposar una acció conjunta de renovació del compromís per la mobilitat sostenible: «Pacte Valencià per la Mobilitat Segura i Sostenible». A la qual Cabanes es va adherir també.

"Sens dubte, els objectius i compromisos del Pacte concorden tant amb la voluntat de les institucions com de la nostra societat civil. Tots pretenem que els ciutadans del País Valencià recuperen els espais urbans i fer de les ciutats i pobles llocs accessibles per a tots".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

11/11/2017 - La Columna de Jomeve
Volver a empezar
16/11/2017 - La Palestra
Finançament Just
11/11/2017 - Piedras vivas
Este es un mes más que gozoso
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
16/11/2017 - Raons i paraules
Homenatge al Cardenal Tarancón en Madrid
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
11/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (1)
11/11/2017 - Camins de l´Alcora
Pongamos que hablo de Cataluña
16/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Una alternativa al independentismo: ¡no votarles!
11/11/2017 - Columna de Michel
¿Enajenación mental transitoria?
12/11/2017 - Chuzos de Punta
Laponia del sur
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil