-Un any més el Col.legi “Illes Columbretes” celebra el seu Nadal amb la representació del Betlem vivent :: reportaje :: elperiodic.com

Versión Clásica
Jueves 25 de agosto de 2016 |
google
elperiodic.com
Edición Burriana
Reportaje

Un any més el Col.legi “Illes Columbretes” celebra el seu Nadal amb la representació del Betlem vivent

20/12/2010 | elperiodic.com  
recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
Publicidad

Ja es respira el Nadal en el col.legi, ha arribat el desembre. Ja es veuen, per les vesprades, desfilar els trenetes de xiquets menuts cap a l´església per a assajar. Els xiquets i xiquetes del centre ja saben que el Nadal està ahí. Els primer dies les mestres i els xiquets estan un poc desorientats (agafant els xiquets i col.locant-los al lloc on han d´estar el dia del Betlem: a vore Marta, tu ací, al meu costat, tu Rocio al primer banc, i sempre hi ha qui jugant es col.loca on esta el seu amic.), passats uns dies tot va millorant quan s´entra en l´església cadascú va al seu lloc (quasi d´una manera automàtica), Sant Josep i la Mare de Déu ja se saben el paper i amb molta serenitat ho representen, els àngels quan senten la música “Adeste Fidelis” desfilen per acompanyar al Jesuset i avisar els pastors i els reis, els posaders es col.loquen dins les casetes esperant la visita de Sant Josep i Maria, els pastors ballen amb més gràcia, …reis mags, patges, soldats, Rei Herodes, pastors de l´ofrena, narradors (Paula i Pau), els alumnes de Primària cantant nadales i com no el Jesuset (personatge estrela que alguna que altra vesprada pegava cabotadetes).

Un total de 85 menuts del col.legi que han fet que avuí, dia 15 de desembre, la representació siga màgica, com si una fada haguera passat la seua vareta envoltant l´escenari magestuós, esglèsia dels pares Carmelitas, que cada any és escenari del Betlem vivent del col.legi “Illes Columbretes”, i haguera tingut cura d´eixos xiquets per a que tot isquera bé. Les mestres d´Infantil, després de molts dies de dedicació, han fet possible que la màgia de la fada es quedara en el cor de cadascun dels pares, mestres, avis, …que ens acompanyaven en aquest dia tan especial per a tots i a bon segur que el recordarem durant molts anys.


  • Currently 3.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 3.1/5

Publicidad
Publicidad
Humor
Ditalulling
Opinión
24/08/2016 - Reflexionando, que no es poco
¡Basta ya de engañarnos!
24/08/2016 - La Atarazana
Fiestas, motor económico
16/08/2016 - Camins de l´Alcora
50 años de Pista Jardín (II)
24/08/2016 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La verdad, toda la verdad y nada más que la verdad
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil