-Un any més el Col.legi “Illes Columbretes” celebra el seu Nadal amb la representació del Betlem vivent :: reportaje :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Dijous 29 de Setembre de 2016 |
google
elperiodic.com
Edició Burriana
Reportaje

Un any més el Col.legi “Illes Columbretes” celebra el seu Nadal amb la representació del Betlem vivent

20/12/2010 | elperiodic.com  
recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Ja es respira el Nadal en el col.legi, ha arribat el desembre. Ja es veuen, per les vesprades, desfilar els trenetes de xiquets menuts cap a l´església per a assajar. Els xiquets i xiquetes del centre ja saben que el Nadal està ahí. Els primer dies les mestres i els xiquets estan un poc desorientats (agafant els xiquets i col.locant-los al lloc on han d´estar el dia del Betlem: a vore Marta, tu ací, al meu costat, tu Rocio al primer banc, i sempre hi ha qui jugant es col.loca on esta el seu amic.), passats uns dies tot va millorant quan s´entra en l´església cadascú va al seu lloc (quasi d´una manera automàtica), Sant Josep i la Mare de Déu ja se saben el paper i amb molta serenitat ho representen, els àngels quan senten la música “Adeste Fidelis” desfilen per acompanyar al Jesuset i avisar els pastors i els reis, els posaders es col.loquen dins les casetes esperant la visita de Sant Josep i Maria, els pastors ballen amb més gràcia, …reis mags, patges, soldats, Rei Herodes, pastors de l´ofrena, narradors (Paula i Pau), els alumnes de Primària cantant nadales i com no el Jesuset (personatge estrela que alguna que altra vesprada pegava cabotadetes).

Un total de 85 menuts del col.legi que han fet que avuí, dia 15 de desembre, la representació siga màgica, com si una fada haguera passat la seua vareta envoltant l´escenari magestuós, esglèsia dels pares Carmelitas, que cada any és escenari del Betlem vivent del col.legi “Illes Columbretes”, i haguera tingut cura d´eixos xiquets per a que tot isquera bé. Les mestres d´Infantil, després de molts dies de dedicació, han fet possible que la màgia de la fada es quedara en el cor de cadascun dels pares, mestres, avis, …que ens acompanyaven en aquest dia tan especial per a tots i a bon segur que el recordarem durant molts anys.


  • Currently 3.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 3.1/5

21/09/2016 - Raons i paraules
La festa de la Mercé
22/09/2016 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Tres semanas después / ERE que erre
23/09/2016 - Camins de l´Alcora
El Cid y Burriana medieval
28/09/2016 - Crónica de l´Alcalatén
Per Sant Francesc, un any mes, sense reclam ni vesc
28/09/2016 - Reflexionando, que no es poco
¡No! ¡No! Y ¡no!
22/09/2016 - Piedras vivas
¡Viva la paz!... de los cementerios
26/09/2016 - Columna de Michel
Fracaso total del PSOE
26/09/2016 - Picos Pardos
Vida antes del tripartito
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil