Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.

-Un any més el Col.legi “Illes Columbretes” celebra el seu Nadal amb la representació del Betlem vivent :: reportaje :: elperiodic.com

Miércoles 1 de junio de 2016 |
google
elperiodic.com
Edición Burriana
Reportaje

Un any més el Col.legi “Illes Columbretes” celebra el seu Nadal amb la representació del Betlem vivent

20/12/2010 | elperiodic.com  
recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
Publicidad

Ja es respira el Nadal en el col.legi, ha arribat el desembre. Ja es veuen, per les vesprades, desfilar els trenetes de xiquets menuts cap a l´església per a assajar. Els xiquets i xiquetes del centre ja saben que el Nadal està ahí. Els primer dies les mestres i els xiquets estan un poc desorientats (agafant els xiquets i col.locant-los al lloc on han d´estar el dia del Betlem: a vore Marta, tu ací, al meu costat, tu Rocio al primer banc, i sempre hi ha qui jugant es col.loca on esta el seu amic.), passats uns dies tot va millorant quan s´entra en l´església cadascú va al seu lloc (quasi d´una manera automàtica), Sant Josep i la Mare de Déu ja se saben el paper i amb molta serenitat ho representen, els àngels quan senten la música “Adeste Fidelis” desfilen per acompanyar al Jesuset i avisar els pastors i els reis, els posaders es col.loquen dins les casetes esperant la visita de Sant Josep i Maria, els pastors ballen amb més gràcia, …reis mags, patges, soldats, Rei Herodes, pastors de l´ofrena, narradors (Paula i Pau), els alumnes de Primària cantant nadales i com no el Jesuset (personatge estrela que alguna que altra vesprada pegava cabotadetes).

Un total de 85 menuts del col.legi que han fet que avuí, dia 15 de desembre, la representació siga màgica, com si una fada haguera passat la seua vareta envoltant l´escenari magestuós, esglèsia dels pares Carmelitas, que cada any és escenari del Betlem vivent del col.legi “Illes Columbretes”, i haguera tingut cura d´eixos xiquets per a que tot isquera bé. Les mestres d´Infantil, després de molts dies de dedicació, han fet possible que la màgia de la fada es quedara en el cor de cadascun dels pares, mestres, avis, …que ens acompanyaven en aquest dia tan especial per a tots i a bon segur que el recordarem durant molts anys.

Galerías fotográficas

Comparta este art�culo
  • Currently 3.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puntuación: 3.1/5
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Humor
Ditalulling
Opinión
25/05/2016 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Barómetro de la corrupción en España (3) /Escuela pública
24/05/2016 - Columna de Michel
Avisados por la OMS, frente al Zika
24/05/2016 - Desde el centro
La verdad solo tiene un camino
28/05/2016 - La Palestra
IBI, Cronologia d’una manipulació
31/05/2016 - Picos Pardos
El horror de las violaciones
31/05/2016 - Raons i paraules
Cardenal Cañizares
31/05/2016 - Reflexionando, que no es poco
El muro de Berlín cayó hacia los dos lados
26/05/2016 - Piedras vivas
Cuerpo y Sangre de Cristo
28/05/2016 - Ciudadana
Refugiados somos todos