Dissabte 16 de Desembre de 2017

-II Assemblea de l'Associació Valenciana de l'Economia del Bé Comú a Betxí :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  betxi
04/03/2017 | elperiodic.com  

II Assemblea de l'Associació Valenciana de l'Economia del Bé Comú a Betxí

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Associació Valenciana pel Foment de l'Economia del Bé Comú, ha celebrat avui a Betxí, seu del grup de treball EBC de Castelló, la seua segona Assemblea general, amb l'assistència de membres de l'associació de València i Alacant. També ha comptat amb la presència del Dr. General d'Economia, Empreniment i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, Francisco Álvarez.

En l'Assemblea, celebrada a la Fundació Cívica Novessendes, s'han abordat qüestions organitzatives i aprovat línies de treball per avançar en l'objectiu de promoure aquest model econòmic alternatiu, proposat per Christian Felber, una economia sostenible al servei de les persones, del benestar de la ciutadania, i de la democràcia.

L'Economia del Bé Comú planteja la necessitat de redefinir l'èxit empresarial, amb indicadors que valoren els beneficis socials, ecològics, de justícia social, amés del balanç financer. Per avançar en aquest model econòmic és necessari construir un marc legal i una fiscalitat que incentive la vinculació entre l'èxit empresarial i el benefici social, és a dir, el Balanç del Bé Comú.

En aquest sentit, des de l'AVFEBC es valoren molt positivament algunes iniciatives legislatives del Govern valencià que avancen en incentivar a les empreses que aporten un benefici social o amb el Balanç del Bé Comú. Recentement s'han publicat les bases per a convocar subvencions a projectes i iniciatives destinades a la promoció de l'econimia sostenible.

Cada vegada son més les empreses que es plantegen fer el Balanç del Bé Comú i avançar en aquesta línia, ja son més de 2000, en uns 30 paisos, i també al territori valencià. I cada vegada son més els municipis que volen promoure aquestes pràctiques econòmiques positives.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil