Dimecres 25 de Abril de 2018

-Bétera acorda amb els veïns construir el clavegueram del Camí de Paterna :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  betera
13/04/2017 | elperiodic.com  

Bétera acorda amb els veïns construir el clavegueram del Camí de Paterna

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El consistori executarà, per gestió directa, la xarxa de clavegueram de la urbanització del Camí de Paterna. Una obra que dotarà dels serveis bàsics de recollida i conducció de les aigües residuals de les aproximàdament 380 vivendes de la zona. L'acord amb els veïns ha sigut possible després de diferents reunions, tant amb l'Agrupació d'Interés Urbanístic com amb l'Associació de Veïns, i de dues assamblees amb els propietaris de la urbanització del Camí de Paterna. En les gestions i converses han participat diferents membres de l'equip de govern encapçalats per l'alcaldessa, Cristina Alemany (Compromís), la regidora d'Urbanisme, Neus Sánchez (Compromís) i el regidor d'Urbanitzacions, Fernando Cantarino (PSPV-PSOE).

Després de recollir totes les opinions possibles el govern municipal ha decidit impulsar les obres per gestió directa; després de la bona acollida que ha tingut entre els veïns el projecte proposat i perquè la unitat d'execució del programa no té agent urbanitzador, atés que entrà en concurs de creditors.

Segons la regidora d'Urbanisme, Neus Sánchez (Compromís), "la decisió d'iniciar estes obres ha sigut molt meditada i ha comptat amb diferents condicionants importants, entre ells que esta unitat d'execució té un major nombre de vivendes consolidades". També hi ha algunas cases que per la seua antiguitat no poden d'albergar fosses estanques. Estes cases disposen de pous cegos amb el que comporta per al subsol. La preservació mediambiental de l'entorn dels veïns i la qualitat de les aigües subterrànies formen part de les prioritats del consistori.

Per totes estes raons l'ajuntament ha pres la decisió de començar la tramitació de l'expedient per fer les obres a la urbanització del Camí de Paterna. El clavegueram es pagarà amb contribucions especials que aportaran els veïns beneficiaris de l'obra. El consistori, per la seua part, assumirà el 10% del cost total de la implantació del servei.

L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha agraït la bona disposició de les persones que dirigixen l'Agrupació d'Interés Urbanístic i l'Associació de Veïns; que han acudit a les reunions convocades des d'alcaldia i han aportat idees i propostes per trobar la millor solució al problema entre totes i tots.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!

RSS elperiodic.com Bétera
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil