Dimarts 17 de Octubre de 2017

-Bétera promociona la Festa de les Alfàbegues a FITUR :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Turismo -  betera
18/01/2017 | elperiodic.com  

Bétera promociona la Festa de les Alfàbegues a FITUR

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Bétera participa en l'estand de la Diputació de València en la Fira Internacional de Turisme que obri hui les portes a Madrid i que recull fins el proper diumenge la major oferta de destinacions turístiques del món. Per segon any consecutiu, Bétera acudeix per promocionar el patrimoni cultural, gastronòmic, històric i festiu de la ciutat, amb la resta de municipis valencians i sota el paraigua de la marca València Turisme.

En esta edició, es potenciarà la Festa de les Alfàbegues que se celebra al mes d'agost. Per això, el dia 18 de gener a les cinc i mitja de la vesprada s'estrenarà a la fira el documental "Jo sóc Alfàbega" de Chema Puchades i Raúl Artacho, en una projecció destinada als professionals del turisme: tour-operadors, empreses de gestió cultural, agències de viatges, entitats d'oci i cultura i mitjans de comunicació, entre d'altres.

Diferents fullets turístics explicaran als visitants la història de les alfàbegues gegants, la passió per la pólvora (amb la cordà i les coetaes) i la importància de la música i el cant versat i improvisat en el municipi del Camp de Túria. En este sentit, el dissabte 21, a les tres de la vesprada, Bétera tindrà tot el protagonisme a la plaça central del Pavelló 7 de Fitur amb les danses, la música i el Cant d'Estil. El departament de Turisme de Bétera repartirà entre els assistents uns ventalls per recordar la festa tot incidint en el paper que tenen en la "Rodà" de les Alfàbegues, quan la calor apreta i els majorals i les autoritats venten les Obreres en el trajecte que va des de l'Hort de les Alfàbegues a l'Església de la Puríssima Concepció. (Com mostra la imatge adjunta: Processó de les Alfàbegues de Bétera. Agost 2016).

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/10/2017 - Editorial
Es hora de los moderados
15/10/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Tortilla española y crema catalana
16/10/2017 - Columna de Michel
¡Ahora menos que nunca!
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil