Divendres 20 de Abril de 2018

-Marina Albiol denuncia que PSOE i PP arxiven a Europa la petició d'Arca Ibèrica :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  benicassim
22/06/2017 | elperiodic.com  

Marina Albiol denuncia que PSOE i PP arxiven a Europa la petició d'Arca Ibèrica

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La portaveu d’Esquerra Unida al Parlament Europeu Marina Albiol denuncia que a la sessió d’ahir de la Comissió de Peticions de l’Eurocambra el PP i el PSOE van forçar el tancament de la petició presentada per l’associació Arca Ibèrica per a preservar l’aiguamoll del Quadro de Santiago, a Benicàssim: “Aquesta petició és de fa anys, i gràcies al treball d’Arca Ibèrica s’ha aconseguit avançar en els compromisos de les administracions per preservar una zona humida de gran valor. No obstant, cap de les administracions implicades ha actuat efectivament per assegurar la seua conservació, i arxivar la petició suposarà que l’àrea queda a expenses de futurs plans urbanístics que l’amenacen. Lamentem que els eurodiputats del PSOE hagen optat per tancar la petició, sense atendre a les raons dels propis peticionaris, que reclamen que es mantinga oberta fins que la zona estiga realment protegida”.

La pròpia Marina Albiol ha sol·licitat ja a la Comissió que es puga reobrir la petició, ja que Arca Ibèrica està portant a terme noves gestions per aconseguir que el Quadro de Santiago no acabe urbanitzat: “Recentment ens hem posat en contacte amb l’entitat, i ens han comunicat que estan preparant escrits per presentar de forma imminent a Conselleria i a l’Ajuntament de Benicàssim. Hem de recordar que l’any 2014 es van iniciar els tràmits per incloure l’aiguamoll al catàleg de zones humides del País Valencià, però els anys passen i la catalogació no acaba de cristal·litzar. Ara, Conselleria ha anunciat que abans que acabe 2017 es delimitarà la zona de conservació, però no deixa de ser un nou anunci, sense que es conega efectivament quina zona serà protegida i què passarà amb el PAI de Benicàssim Golf que es projecta a l’àrea”.

Albiol reprotxa al PSOE que “una vegada més, preferisca escoltar als seus socis conservadors a l’europarlament en lloc de a les veïnes i veïns que han fet arribar la petició a Europa, lluitant per la defensa d’un espai que va estar a punt de dessecar-se i urbanitzar-se per a construir un camp de golf. El ‘nou’ PSOE s’assembla massa a l’anterior”.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)

RSS elperiodic.com Benicàssim
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil