Dimarts 22 de Maig de 2018

-Benicarló organitza visites guiades als monuments fallers :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fallas -  benicarlo
07/03/2018 | elperiodic.com  

Benicarló organitza visites guiades als monuments fallers

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Estes Falles, Benicarló proposa als visitants la possibilitat de visitar els monuments fallers acompanyats de guies turístics. Les visites estan previstes del 15 al 19 de març en horari de matí i tarde i les entrades es podran aconseguir via Internet.

La Regidoria de Turisme, en col·laboració amb la Junta Local Fallera i les agències de viatges Ecuador i Viajes Halcón, ha coordinat una nova iniciativa per a promocionar les Falles de Benicarló i incidir en l'anomenat turisme d'experiència. Es tracta de programar visites guiades enfocades als monuments fallers que serviran per a conéixer des de dins tot el que implica la construcció d'una falla. Les visites, que aniran a càrrec de guies turístics professionals, es podran fer del 15 al 19 de març en horari de matí o de tarde.

La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha reconegut que «l'experiència de l'any passat, quan vam fer una primera prova experimental, va donar molt bons resultats i, per tant, enguany hem decidit ampliar els dies i l'oferta, perquè estem segurs que tindran un gran èxit». Marzá ha explicat que les visites inclouran la possibilitat de dinar en algun dels casals fallers i ha anunciat que les visites podran reservar-se directament per Internet, a través del portal www.evadirte.com. «Aquesta era una de les prioritats per tal de promoure i facilitar l'accés a les visites guiades», ha dit la regidora.

Per la seua banda, en representació de la Junta Local Fallera, Ernesto Martín ha agraït la predisposició de l'Ajuntament a l'hora de promocionar les Falles i ha destacat que «aquest tipus d'iniciatives contribueixen a exportar les Falles de Benicarló i a promoure el seu caràcter obert».

Les representants de Viajes Ecuador, Vanessa Florido, i Viajes Halcón, Olga Sospedra, han recordat que s'han previst una sèrie de visites guiades especials per al dia de la Cremà (19 de març) que inclouran la preparació del material pirotècnic i la cremà d'una falla infantil. Els grups, segons han anunciat, seran per a 30 persones, tot i que també hi haurà la possibilitat d'ampliar o reduir el nombre en funció de les necessitats de cada grup.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/05/2018 - Columna de Michel
La España que me avergüenza
13/05/2018 - Chuzos de Punta
Un mundo muy chulo
21/05/2018 - Editorial
La incoherencia
14/05/2018 - Picos Pardos
¡¡Guerra al aceite de palma!!
15/05/2018 - Reflexionando, que no es poco
President eventual para tareas a tiempo parcial

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil