Divendres 20 de Abril de 2018

-El Mucbe apropa l’art contemporani als més menuts :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  benicarlo
05/03/2018 | elperiodic.com  

El Mucbe apropa l’art contemporani als més menuts

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Des del mes de març fins al mes de maig, el Mucbe ha organitzat 11 tallers gratuïts al voltant de l'art contemporani dirigits a grups d'escolars, des dels 2 fins als 12 anys. També s'han programat visites a la casa de Santa Càndida al llarg dels mesos d'abril i maig.

Amb l'objectiu d'estimular la creativitat i de despertar l'esperit artístic dels més menuts, el Mucbe ha programat 11 tallers gratuïts al voltant de l'art contemporani. Les activitats, que van dirigides a grups d'escolars des dels 2 fins als 12 anys, es duran a terme els mesos de març, abril i maig.

En concret, al llarg del mes de març s'impartiran tres tallers: «Coneixem Gustav Klimt», en el qual els alumnes treballaran les tècniques del collage, ceres, pintura a l'aigua i retoladors; «Les flors de Warhol», en què l'alumnat posarà en pràctica les tècniques d'estampació amb goma eva o vegetals i pintura a l'aigua; i «Estampació a l'estil de Warhol», en el qual els més menuts practicaran la tècnica del gravat.

Durant el mes d'abril, es duran a terme quatre tallers: «Dibuix automàtic de Miró», en què l'alumnat treballarà les tècniques de dibuix automàtic i de pintura a l'aigua; «Clauer de Miró», en el qual els alumnes posaran en pràctica amb la tècnica del plàstic màgic, que és un material que a l'escalfar-lo s'encongeix, augmentant el grossor i disminuït la superfície; i «Nadales i sons» i «Coneixem Seurat», dos tallers que en què els alumnes practicaran la tècnica del puntillisme, per tal d'afavorir la concentració, el saber escoltar i la imaginació.

Per al mes de maig s'han programat tres tallers: «El nostre imant abstracte», en el qual l'alumnat també treballarà amb el plàstic màgic, al qual posteriorment afegirà un imant; «Dibuixem un quadre abstracte», en què els alumnes posaran en pràctica la pintura acrílica o pintura a l'aigua; i «Collage a l'estil de Peiró», en el qual l'alumnat practicarà la tècnica del collage.

Finalment, al llarg dels mesos d'abril i maig es durà a terme el taller «Crea el teu sabó de glicerina», en què l'alumnat aprendrà a fabricar sabó de glicerina, a més de visitar la casa de Santa Càndida.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil