Dimarts 24 de Abril de 2018

-Ràdio Benicarló enceta una nova etapa amb servei d''streaming' i aplicació mòbil :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Ciencia y Tecnología -  benicarlo
08/02/2018 | elperiodic.com  

Ràdio Benicarló enceta una nova etapa amb servei d''streaming' i aplicació mòbil

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'emissora municipal Ràdio Benicarló ha introduït nombroses novetats en els últims mesos per tal d'adaptar-se a les noves necessitats i a les noves tecnologies. A més d'un nou estudi de gravació, la ràdio pública estrena servei de reproducció de fitxers audiovisuals en temps real, també conegut com streaming, nova web i aplicació mòbil.

El regidor de Cultura, Josep Barberà, la regidora de Serveis Informàtics, Marta Escudero, i el tècnic de Ràdio Benicarló, Joan Peiró, han presentat aquest matí les novetats que estrena l'emissora municipal després d'intensos mesos de treball. La inversió, de vora 11.000 euros, ha permés condicionar un nou estudi dotat amb totes les tecnologies i el llançament d'una nova pàgina web (www.radiobenicarlo.org) i una aplicació mòbil, disponible per a sistemes Android i, pròximament, per a iOS. Aquestes dos noves eines tecnològiques permetran donar una major difusió als continguts que es generen des de l'emissora municipal.

El regidor de Cultura ha remarcat que «aquesta inversió suposa una empenta que l'emissora necessitava degut a què en les anteriors legislatures no es van fer». A més, Barberà ha remarcat que «hem de protegir aquest mitjà únic, que juntament amb Petrer i Cocentaina conformen les tres úniques emissores municipals habilitades de manera definitiva al País Valencià».

Per la seua banda, la regidora de Serveis Informàtics ha detallat que «a banda de les noves instal·lacions i les eines tecnològiques, els serveis informàtics de l'Ajuntament han dotat l'emissora d'una una unitat mòbil que permet emetre programes en directe des de fora de l'estudi de l'emissora», com ja va quedar patent en la passada edició de la Festa de la Carxofa.

El tècnic Joan Peiró ha afegit que «amb el conjunt d'aquestes inversions ens situem en el segle XXI tecnològic i a més facilitarem molt les tasques de gravació a tots aquells col·laboradors de l'emissora». Peiró ha volgut agrair «el treball i la disponibilitat dels operaris de la Brigada d'Obres i Serveis» i ha assegurat que «aquesta etapa que inaugurem avui suposa el canvi més transcendental i radical de Ràdio Benicarló al llarg de la seua ja dilatada història i ens integra plenament en les estructures de la comunicació radiofònica del segle XXI».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil