Dijous 26 de Abril de 2018

-Benicarló trasllada a la Conselleria d'Educació les necessitats dels centres educatius :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  benicarlo
19/01/2018 | elperiodic.com  

Benicarló trasllada a la Conselleria d'Educació les necessitats dels centres educatius

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Benicarló ha traslladat a la Conselleria d'Educació les diferents demandes que es reivindiquen des dels centres educatius. Les actuacions se centren en l'accessibilitat, l'eficiència energètica i l'adaptació a les necessitats dels programes educatius.

Emmarcat dins del programa Edificant de la Conselleria d'Educació, l'Ajuntament ha traslladat totes les necessitats que des dels centres educatius de la ciutat demanden. El programa Edificant, al qual s'ha adherit Benicarló, té com a objectiu principal accelerar les actuacions necessàries en els diferents centres educatius. El programa, que compta amb una inversió total de 700 milions d'euros al llarg de tota la Comunitat Valenciana, estableix que els mateixos ajuntaments puguen elaborar els projectes i les posteriors licitacions de les actuacions als centres, però amb el cost a càrrec de la Conselleria d'Educació.

Com ha reconegut l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, «vam pensar que els centres d'educació secundària són els que requereixen una inversió prioritària degut principalment a l'antiguitat de les seues instal·lacions». Així, fruit de les reunions mantingudes entre l'alcaldessa de Benicarló i els directors dels centres educatius de la ciutat, s'han establit les necessitats principals que s'han traslladat a la Conselleria.

En concret, des de l'IES Ramón Cid demanden millores en l'accessibilitat, centrades en la reforma de l'esplanada d'entrada al centre per facilitar l'accés i evitar problemes entollades d'aigua, en la instal·lació d'un ascensor i en l'adaptació dels banys del centre. Pel que fa a les demandes d'eficiència energètica, se centren en la substitució de les antigues finestres del centre per elements amb ruptura de pont tèrmic i doble envidriament, en l'aïllament tèrmic de les façanes i en compartimentació per blocs del sistema de calefacció.

Des de l'IES Joan Coromines també reclamen millores en l'accessibilitat, centrades en la instal·lació d'un ascensor en cadascun dels edificis. Pel que fa a les demandes d'eficiència energètica, se centren en la substitució de les antigues finestres del centre per elements amb ruptura de pont tèrmic i doble envidriament i en l'aïllament tèrmic de les façanes. A més, també reclamen poder adaptar-se als programes educatius a través de la conversió de l'actual gimnàs en aules de nova creació i la demolició dels antics tallers per construir un nou edifici de dos pisos que continga noves aules i un nou gimnàs.

El següent pas és que la Conselleria d'Educació done el vistiplau a les necessitats dels centres per tal de poder continuar amb l'elaboració de la memòria tècnica i la posterior elaboració dels projectes i les licitacions.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil