Dijous 26 de Abril de 2018

-L'Agrupació de Restaurants, guardonada amb la Carxofa d'Or 2018 :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  benicarlo
27/12/2017 | elperiodic.com  

L'Agrupació de Restaurants, guardonada amb la Carxofa d'Or 2018

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• El màxim guardó de la XXV Festa de la Carxofa serà per a l'Agrupació de Restaurants de Benicarló, una entitat que ha estat al costat de la Festa des del primer dia i que ha convertit la ciutat en un autèntic referent gastronòmic
• El premi s'entregarà divendres 26 de gener durant el sopar de gala

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor d'Agricultura, Domigo Roca, han anunciat avui el nom de l'entitat que enguany rebrà la Carxofa d'Or 2017: l'Agrupació de Restaurants de Benicarló, una associació que agrupa un gran nombre de restaurants de Benicarló que des del naixement de la Festa de la Carxofa han treballat per promocionar el producte estrella de l'horta benicarlanda.

«Enguany -ha explicat l'alcaldessa-, hem apostat per homenatjar algú de casa, algú que ha estat al costat de l'Ajuntament des del primer moment i que ha treballat molt per convertir Benicarló en un referent gastronòmic». «L'Agrupació de Restaurants -ha destacat l'alcaldessa- s'ha esforçat durant aquests 25 anys per crear i oferir propostes gastronòmiques que han fet de Benicarló una autèntica capital gastronòmica i han portat el nom de la nostra ciutat dins i fora de les nostres fronteres». El regidor d'Agricultura ha destacat que «gràcies al treball dels restaurants, la carxofa arriba a tota la gent i és quan realment se li dóna tot el valor».

Domingo Roca també ha aprofitat per anunciar el nom de l'agricultor que rebrà l'homenatge de Benicarló durant la Festa de la Carxofa. Es tracta d'Antonio Llorach, «una persona que dedicat tota la vida a la terra i que ha col·laborat activament amb la Festa com a membre del Consell Agrari, el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Carxofa de Benicarló i també la Cooperativa».

 

Un avançament del programa d'actes

La XXV Festa de la Carxofa començarà oficialment l'11 de gener amb la Demostració de Pinxos de la Carxofa. Després vindran les Jornades del Pinxo de la Carxofa (del 12 al 28 de gener), la Volta a Peu pels Aljubs (14 de gener), l'Art&Xoc (26 de gener), el sopar de gala (26 de gener), la Fira de productes gastronòmics de proximitat (27 de gener), la torrada popular de carxofes (27 de gener) i la gran Demostració Gastronòmica (28 de gener), que donarà pas a les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa (del 28 de gener al 4 de març).

A més, enguany tindrem un torneig de billar, campionats de caça, handbol, escacs, tennis taula i paddle, conferències, un taller per a escolars a càrrec del Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP), un homenatge als productors de carxofes organitzat pel Consell Regulador, taller de balls tradicionals valencians a càrrec de Fartabelitres, el V Concurs de Cuina organitzat pel CIPFP i la Regata Social Carxofa de Benicarló que, com cada any, tancarà el programa d'actes.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil