Dijous 26 de Abril de 2018

-Benicarló i comarca renoven el seu compromís amb les persones amb dany cerebral adquirit :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  benicarlo
20/12/2017 | elperiodic.com  

Benicarló i comarca renoven el seu compromís amb les persones amb dany cerebral adquirit

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Benicarló ha estat la seu aquest matí de la firma de convenis entre l'Associació Ateneu de Dany Cerebral Adquirit i nou ajuntaments de la comarca per tal de finançar el programa d'inserció social que Ateneu Castelló du a terme a la delegació de Benicarló, on presta servei a 28 persones dels municipis del nord de la província. Pel que fa a Benicarló, l'Ajuntament s'ha compromés a atorgar una subvenció de 5.000 euros per a col·laborar en la prestació dels diversos programes destinats a l'atenció de les persones afectades per dany cerebral adquirit i les seues famílies, a banda de mantenir la cessió de l'espai que actualment ocupa l'associació, a les instal·lacions de l'antiga Escola de la Mar Irta.

La resta de municipis presents a l'acte de firma del conveni han estat Vinaròs, Peníscola, Alcalà de Xivert, Càlig, Sant Mateu, Sant Jordi, Cervera i Catí, que també aporten finançament per al desenvolupament del programa.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha reiterat el compromís de l'Ajuntament amb el servei d'Ateneu i ha recordat que «des de la implantació de l'associació a Benicarló, l'Ajuntament ha donat suport tècnic, material i financer per a dur a terme els projectes de l'entitat». Així mateix, Miralles ha destacat el treball que realitza l'associació «per millorar la qualitat de vida de les persones amb dany cerebral adquirit».

La vicepresidenta d'Ateneu Castelló, Provi Casanova, ha agraït el finançament que aporten tots els ajuntaments i ha constatat que «el servei creix any rere any» i que «l'objectiu és continuar creixent perquè les necessitats de la zona així ho demanden».

Un servei per a tota la comarca

El projecte que ofereix Ateneu Castelló se centra en serveis de fisioteràpia, logopèdia, neuropsicologia, suport psicosocial, tallers i transport adaptat per a les persones que ho necessiten. El servei, que va començar ja fa nou anys, atén 28 usuaris procedents de poblacions de tota la comarca, amb el suport de professionals especialitzats que presten servei.

En les instal·lacions de l'Escola de la Mar disposen de tres sales per a activitats de tallers i teràpia, un despatx i altres espais compartits amb la Unitat de Respir per a Malalts d'Alzheimer, com el vestíbul, el gimnàs, els lavabos o el saló d'actes.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil