Dilluns 21 de Maig de 2018

-El personal d'ambulàncies ja es troba instal·lat a la primera planta de l'antic centre de salut :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sanidad y Salud -  benicarlo
15/11/2017 | elperiodic.com  

El personal d'ambulàncies ja es troba instal·lat a la primera planta de l'antic centre de salut

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Les dependències del personal d'ambulàncies han passat de la planta baixa de l'antic centre a la primera planta de l'edifici. D'aquesta manera, l'Ajuntament ja pot sol·licitar la reversió definitiva de l'edifici i disposar de tota la planta baixa per a usos municipals.

La directora territorial de la Conselleria de Sanitat, Azucena Martí, i el director territorial de Presidència, Adolf Sanmartín, han visitat aquest matí les noves dependències del personal d'ambulàncies, que ha passat de la planta baixa a la primera planta de l'antic centre de salut. L'habilitació d'aquestes noves instal·lacions ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Benicarló i la Conselleria de Sanitat. En concret, les actuacions les ha dut a terme la Brigada d'Obres i Serveis, mentre que el material necessari l'ha finançat la mateixa Conselleria. Gràcies a aquest trasllat, l'Ajuntament pot sol·licitar la reversió definitiva de l'edifici i disposar de tota la planta baixa per a usos municipals.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha acompanyat a la directora territorial de la Conselleria de Sanitat i al director territorial de Presidència en la visita a l'antic centre de salut, on han recorregut el nou espai on s'ubiquen les dependències dels treballadors de les ambulàncies. Aquestes instal·lacions estan situades en la primera planta, al costat de les dependències destinades a entitats socials.

L'alcaldessa de Benicarló s'ha mostrat satisfeta pel trasllat i ha assegurat que «aquesta nova ubicació de les dependències del personal d'ambulàncies permetrà dur a terme la instal·lació d'una biblioteca municipal a la planta baixa de l'antic centre de salut». Com ha declarat Martí, «aquesta nova instal·lació respon a les necessitats del Suport Vital Bàsic i, a més, millora les condicions de l'anterior ubicació». Per la seua part, Sanmartín ha volgut destacar «els esforços de la Conselleria en les infraestructures sanitàries».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/05/2018 - Columna de Michel
La España que me avergüenza
15/05/2018 - Reflexionando, que no es poco
President eventual para tareas a tiempo parcial
13/05/2018 - Chuzos de Punta
Un mundo muy chulo
14/05/2018 - Picos Pardos
¡¡Guerra al aceite de palma!!
21/05/2018 - Editorial
La incoherencia

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil