Diumenge 25 de Febrer de 2018

-Un vídeo i una exposició commemoren els 15 anys de la Residència El Collet :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  benicarlo
02/11/2017 | elperiodic.com  

Un vídeo i una exposició commemoren els 15 anys de la Residència El Collet

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Mucbe ha acollit els actes centrals de la celebració dels 15 anys de la Residència El Collet, un centre de referència en el món de la diversitat funcional. Demà s'ha programat una jornada de portes obertes.

Avui han començat les activitats commemoratives de la celebració dels 15 anys de la Residència El Collet amb la projecció d'un vídeo i la inauguració d'una exposició de fotografies que pretenen fer visibles a les persones residents i posar en valor el treball que es realitza des del centre. L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha assistit als actes acompanyada de la presidenta de l'OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats), Filo Agut, el director del centre, Jordi Lores, i nombrosos familiars dels usuaris de la residència.

Miralles ha destacat el compromís de l'Ajuntament de Benicarló amb la diversitat funcional i ha recordat que el consistori gestiona 5 centres socials: dos residències i un centre de dia per a persones amb discapacitat, un centre geriàtric i un centre de dia per a persones majors. «Som un municipi de referència a tota la Comunitat Valenciana», ha assegurat l'alcaldessa. Xaro Miralles fet un agraïment a «totes les persones que dia a dia contribueixen al funcionament del centre, especialment als treballadors, als familiars i sobretot als usuaris, que són els autèntics protagonistes d'aquesta festa».

Filo Agut ha volgut destacar el treball que es du a terme en el centre diàriament i ha presentat un vídeo commemoratiu que reflecteix «amb una tendresa i una sensibilitat especials» el dia a dia de la residència. El seu autor, el benicarlando Borja Segarra, també ha participat en l'acte i ha agraït l'oportunitat de realitzar aquest treball, que ha definit com «una experiència molt enriquidora, tant professionalment com personalment».

La projecció del vídeo ha precedit a la inauguració d'una exposició de 60 fotografies que fan un recorregut pels 15 anys d'història del centre. La mostra es podrà visitar al claustre del Mucbe fins al 3 de desembre, coincidint amb el dia mundial de la diversitat funcional.

Demà, a partir de les 11.00 hores, les portes de la Residència i Centre de Dia El Collet estaran obertes per a totes les persones que vulguen visitar el centre.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema
25/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Un panorama falseado: no es la alternativa
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
25/02/2018 - Chuzos de Punta
Gracias abuelos (y abuelas)
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil