Diumenge 19 de Novembre de 2017

-El Ple debatrà la modificació de tres ordenances fiscals referents al mercat, els aparthotels i les terrasses :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  benicarlo
25/10/2017 | elperiodic.com  

El Ple debatrà la modificació de tres ordenances fiscals referents al mercat, els aparthotels i les terrasses

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Benicarló sotmetrà a aprovació del Ple ordinari del mes d'octubre la proposta de modificació de tres ordenances fiscals. Així ho ha anunciat el regidor d'Economia i Hisenda, Carlos Flos, que ha subratllat «la voluntat del consistori per ajustar i revisar totes les ordenances per tal de facilitar al màxim i promoure l'activitat econòmica a Benicarló».

En primer lloc, es proposarà actualitzar l'ordenança T-7, reguladora de la taxa per la prestació del servei de recollida d'escombraries, en l'apartat dedicat als aparthotels, en el sentit que el pagament de la taxa es farà en funció de la quantitat de residus que genere l'establiment, no en relació al nombre de referències cadastrals, com passa actualment. «Es dóna el cas -ha dit el regidor- que alguns aparthotels de Benicarló tenen una referència cadastral per a cadascun dels apartaments, de manera que la taxa per recollida d'escombraries es dispara moltíssim». «Amb aquesta modificació -ha remarcat Flos-, aconseguirem que els ciutadans paguen en funció dels residus que generen, independentment del nombre de referències cadastrals».

Paral·lelament, es debatrà la modificació de l'ordenança T-9, reguladora de la taxa per la prestació del servei municipal del mercat al detall, en el sentit que s'ajustaran les despeses comunes i les despeses derivades de les parades buides, que fins ara anaven a càrrec dels comerciants del mercat. En els dos casos, serà l'Ajuntament qui assumirà el cost.

Finalment, també es proposarà modificar l'ordenança T-19, reguladora de la taxa per ocupació de terrenys d'ús públic per taules, cadires, tribunes, entaulats i altres elements anàlegs amb finalitat lucrativa. En aquest cas, es rebaixarà en un 50% la taxa. El regidor d'Economia i Hisenda ha destacat que «la nostra voluntat és augmentar el nombre de terrasses i apostar per la dinamització del turisme a Benicarló».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

16/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Una alternativa al independentismo: ¡no votarles!
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
16/11/2017 - La Palestra
Finançament Just
11/11/2017 - Camins de l´Alcora
Pongamos que hablo de Cataluña
12/11/2017 - Chuzos de Punta
Laponia del sur
16/11/2017 - Raons i paraules
Homenatge al Cardenal Tarancón en Madrid
11/11/2017 - La Columna de Jomeve
Volver a empezar
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
11/11/2017 - Piedras vivas
Este es un mes más que gozoso
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil