Dimecres 21 de Febrer de 2018

-Foment pavimentarà l'antiga N-340 abans de cedir-la a l'Ajuntament :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  benicarlo
24/10/2017 | elperiodic.com  

Foment pavimentarà l'antiga N-340 abans de cedir-la a l'Ajuntament

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat que, després de reunir-se ahir amb Ismael Ferrer, el cap de Demarcació de Carreteres de l'Estat a la Comunitat Valenciana, el Ministeri de Foment s'ha compromés, abans d'efectuar la cessió de la carretera a l'Ajuntament, a invertir 200.000 euros en la pavimentació i adequació dels trams més afectats de l'antiga N-430, que van des de a ratlla del terme amb Peníscola fins a l'altura del carrer de Navarra, on es troba l'empresa de neumàtics Polito.

En concret, les actuacions afectaran set quilòmetres de carretera i consistiran a fresar i reparar els trams que es troben més afectats, per després aplicar-los una capa de tres centímetres d'asfalt. A més, també es netejaran les cunetes, per tal de deixar la carretera en perfectes condicions. Una vegada estiguen acabades les actuacions, es firmarà la cessió de la carretera, a la qual està previst que assistisca el propi ministre de Foment, Íñigo de la Serna.

L'inici de les obres està previst per a mitjans de novembre, una vegada l'Ajuntament haja enviat a la Demarcació de Carreteres la ratificació de l'acord del Ple Municipal del 18 de desembre de 2014, on es va aprovar per unanimitat la reclamació de la cessió de l'antiga N-340.

L'inici del futur bulevard

Com ha confirmat l'alcaldessa de Benicarló, la cessió de l'antiga nacional marcarà l'inici del futur bulevard, que ocuparà tot el tram urbà la N-340a. En concret, està previst que l'amplada de la calçada es limite a sis metres i que la resta de l'espai l'ocupe un carril bici, zones verdes i enllumenat per als vianants.

En aquest sentit, l'alcaldessa ha afirmat que «no volem que siga una carretera nacional com la que ara tenim, on la velocitat dels cotxes és molt elevada». «La idea de l'Ajuntament és convertir el tram urbà de l'antiga N-340 en un bulevard que garantisca la seguretat als ciutadans», ha confirmat Miralles. A més, l'alcaldessa també ha recordat que «aquest és el primer pas ferm d'un projecte a llarg termini, i per això ho he comunicat als altres grups polítics, perquè les inversions s'hauran de prolongar al llarg dels anys».

Per tal d'assolir la seguretat i acabar de desviar tot el tràfic pesat per la nova variant de la N-340, està previst que es construïsquen quatre rotondes en els encreuaments del carrer del Puig de la Nau, del carrer d'Ulldecona, del passeig de Febrer i Soriano i de la CV-135. El projecte d'aquesta última rotonda ja està encarregat, i el cost de la seua construcció anirà a càrrec de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
14/02/2018 - Camins de l´Alcora
Carreras y caminatas por las montañas
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
17/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Dos crisis de complicada salida
15/02/2018 - Columna de Michel
Inestabilidad municipal en Burriana
12/02/2018 - La Columna de Jomeve
La contaminación (los coches eléctricos)

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil