Dissabte 21 de Abril de 2018

-Benicarló commemora el Dia Internacional de les Biblioteques :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  benicarlo
18/10/2017 | elperiodic.com  

Benicarló commemora el Dia Internacional de les Biblioteques

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Les activitats giren al voltant dels escriptors Gloria Fuertes, Miguel Hernández i Blasco Ibáñez. Paral·lelament, tindrà lloc una exposició sobre «La maleta de l'avi», el llibre guardonat en el III Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló.

La Biblioteca Municipal Manel Garcia Grau commemorarà el Dia Internacional de les Biblioteques (24 d'octubre) els dies 23, 24 i 25, amb diverses activitats al voltant de tres destacats autors: Gloria Fuertes, Miguel Hernández i Blasco Ibañez.

Durant els matins d'aquests tres dies, les activitats estaran dirigides a un públic infantil i juvenil, en concret als alumnes dels centres d'educació primària i secundària de Benicarló. A partir de les seues obres, es construiran històries i contes per conéixer més els autors. Les activitats, encara que totes al voltant dels tres autors, estan adaptades segons l'edat del públic.

D'altra banda, cada vesprada dels dies 23, 24 i 25, a les 19.00 hores es podrà gaudir d'un contacontes participatiu amb música en directe, dirigit a un públic juvenil i adult. En concret, dilluns 23 estarà dedicat a Gloria Fuertes; dimarts 24, a Miguel Hernández i dimecres 25, a Blasco Ibáñez. L'objectiu d'aquesta activitat no és només donar a conéixer l'obra dels autors, sinó involucrar al públic perquè participe en un joc de música i improvisació.

Simultàniament, la Biblioteca Municipal Manel Garcia Grau acollirà una exposició sobre «La maleta de l'avi», el llibre guardonat en la tercera edició del III Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló. L'exposició permetrà conèixer el treball que desenvolupen els autors en el procés de creació d'un àlbum il·lustrat.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil