Dissabte 24 de Març de 2018

-La Universitat Popular de Benicarló comença el curs amb 503 alumnes :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  benicarlo
16/10/2017 | elperiodic.com  

La Universitat Popular de Benicarló comença el curs amb 503 alumnes

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Avui dilluns ha arrancat el nou curs de la Universitat Popular (UP), amb un total de 503 persones matriculades que es repartiran en 36 grups diferents. El col·lectiu de la gent gran constitueix el públic majoritari gràcies a cursos com Entrenament de la Memòria o Telefonia Mòbil.

La Universitat Popular (UP) ha obert aquest matí les portes a un nou curs en què s'han ampliat el nombre de grups de Fotografia i s'ha recuperat el curs de Bonsai. La resta manté bàsicament la mateixa oferta que en els cursos anteriors: Dibuix i Pintura, Còmic i Il·lustració, Modelatge i Decoració Ceràmica, Tall i Confecció, Hort Ecològic, Creació Literària, Història del País Valencià, Expressió Corporal, Entrenament de la Memòria, Telefonia Mòbil i Fotografia. Respecte als cursos de Francés i d'Anglés, únicament s'ofereixen en la modalitat de conversa (nivell B1).

Pel que fa al nombre de matriculacions, enguany s'ha arribat als 503 alumnes (xifra lleugerament superior a la del curs passat, que va comptar amb 496 alumnes), que es repartiran en 36 grups diferents.

Un any més, cal destacar la gran acceptació de l'oferta formativa de la UP entre la gent gran. De fet, aquest col·lectiu participa tant en les activitats programades especialment per als majors, com Entrenament de la Memòria o Telefonia Mòbil, com en la resta d'activitats generals (Pintura, Llengües, Història, etc.). De la mateixa manera, els més joves s'han matriculat majoritàriament en les classes de còmic, pintura, llengües o fotografia. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Josep Barberà, responsable de la Universitat Popular, ha valorat de manera molt positiva la convivència dins de la UP de sectors de població tant diferents, en el sentit que «la UP esdevé un punt de trobada intergeneracional que fomenta la participació i els valors de tolerància i solidaritat».

Tots els cursos tenen un nombre d'hores lectives similar (entre les 50 i 80 hores) i s'allargaran fins a mitjans del mes de maig de 2018.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable
23/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Los jubilados salen a la calle / Manteros
22/03/2018 - Camins de l´Alcora
Un callejero ilustrativo
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
20/03/2018 - Editorial
Volver

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil