Divendres 24 de Novembre de 2017

-Benicarló formarà part del Programa Paisatge de la Generalitat per a posar en valor el litoral :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  benicarlo
05/10/2017 | elperiodic.com  

Benicarló formarà part del Programa Paisatge de la Generalitat per a posar en valor el litoral

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha anunciat la posada en marxa d'un programa específic per a regenerar el litoral valencià. La costa Nord de Benicarló serà una de les quatre zones pilot on es començarà a actuar.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha assistit avui a la presentació a València del Programa Paisatge, una iniciativa de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que té com a objectiu millorar la imatge del litoral i qualificar-lo per tal de fomentar l'activitat turística de qualitat. Benicarló formarà part dels primers projectes pilot que s'inclouran en aquest programa, juntament amb l'Albufera de València, la platja de l'Ahuir de Gandia o el Clot de Galvany d'Elx.

En concret, la Generalitat dissenyarà i concretarà les actuacions necessàries per tal d'impulsar la Via Litoral, que anirà des de Pilar de la Horadada fins a Vinaròs. Cadascun dels projecte que s'incloguen en aquest programa estaran finançats amb fons europeus, autonòmics i municipals, a més de fons procedents de les activitats compatibles amb el Pativel.

Pel que fa a la costa Nord de Benicarló, es durà a terme un projecte per a establir els criteris que han de marcar les futures actuacions en la zona. El projecte determinarà les zones d'ús públic o les zones d'esbarjo i regularà, a més, la restauració d'edificacions d'interés. Paral·lelament, fixarà criteris d'interés paisatgístic relacionats amb els cultius, les vies litorals o les tanques.

L'alcaldessa s'ha mostrat molt satisfeta amb aquesta iniciativa de la Generalitat i ha remarcat que «la Conselleria no només es preocupa de protegir el territori, sinó de posar-lo en valor portant a terme aquests projectes que milloraran les zones i potenciaran turísticament el litoral».

Miralles ha anunciat que d'aquí a dos setmanes s'iniciaran els contactes amb l'empresa que ha de redactar el projecte, que estarà acabat abans del 31 de desembre.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
22/11/2017 - La Palestra
Hagamos historia
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
22/11/2017 - Raons i paraules
Papa Francesc: “Tarancón va ser gran”
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil