Dissabte 24 de Febrer de 2018

-Els projectes dels pressupostos participatius comencen a ser una realitat :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  benicarlo
03/10/2017 | elperiodic.com  

Els projectes dels pressupostos participatius comencen a ser una realitat

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Les propostes ciutadanes que van resultar escollides en els pressupostos participatius de 2017 ja han començat a executar-se. De fet, ja hi ha dos projectes acabats i en els pròxims mesos es finalitzarà la resta que està pendent de portar-se a terme.

Dels 12 projectes que van ser escollits per executar-se aquest any per un import total de 99.800 euros, ja s'han portat a terme dos de forma completa. Concretament, el Museu d'Art Urbà i la Inclusió de xiquets amb diversitat funcional a l'escola d'estiu. El primer consisteix a embellir edificacions deteriorades i solars urbans abandonats, a més de construir el Museu d'Art Urbà que fomente la participació d'artistes i que millore el paisatge urbà. Mentrestant, el segon consisteix a disposar de places per a xiquets amb discapacitat funcional i de monitors especialitzats.

Durant el mes d'octubre està previst que puga estar finalitzat el tercer projecte, a través del qual s'adaptaran dos parcs infantils inclusius, amb l'adquisició de gronxadors adaptats a les necessitats dels xiquets amb diversitat funcional. A més, a finals d'octubre o principis de novembre està previst que també puga estar finalitzada les senyalitzacions de platges nudista i de mascotes, un altre dels projectes seleccionats. L'aparcament per a bicicletes en U invertida també és un dels projectes que es portaran a terme a curt termini. La resta de projectes està previst que estiguen finalitzats abans d'acabar l'any.

A més, amb l'objectiu de millorar el procés de cara als pressupostos participatius, a partir de demà hi haurà disponible una enquesta de valoració ciutadana a l'apartat de Participació Ciutadana del web municipal, que es podrà emplenar fins al dia 15 d'octubre i servirà per a conéixer l'opinió ciutadana al respecte d'aquest procés de participació.

Com ha afirmat la regidora de Participació Ciutadana, Susana Pérez, «amb aquestos processos volem implicar a la ciutadania en una pressa de decisions responsable i estructurada». A més, la regidora ha agraït a totes les persones que han participat en aquesta edició i ha animat a la gent a implicar-se en la següent edició dels pressupostos participatius.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
22/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Nuestro mejor ahorro es no volver a votar a Mariano Rajoy
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil