Dilluns 18 de Desembre de 2017

-El president de la Generalitat i el president de les Corts assistiran al lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  benicarlo
26/09/2017 | elperiodic.com  

El president de la Generalitat i el president de les Corts assistiran al lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Benicarló viurà aquest dissabte l'acte de lliurament de la segona edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló, la culminació del projecte cultural més ambiciós de la ciutat. El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, han confirmat la seua presència a l'acte i al sopar posterior, una mostra del suport que les màximes institucions valencianes donen als Premis.

A l'acte assistiran també nombroses personalitats del món de la llengua i la cultura: la directora general de Cultura de la Generalitat Valenciana, Carmen Amoraga, el president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer, el president de l'Institut d'Estudis Catalans, Joandomènec Ros, o el director de l'Institut Ramon Llull, Manuel Forcano. L'escriptora Anna Moner, nomenada recentment Ambaixadora de la Lectura, també ha confirmat l'assistència a l'acte.

A més, hi seran els guanyadors dels premis i els jurats que han participat en aquesta segona edició, així com representants de les principals institucions i entitats que han donat suport als Premis: Ashland Chemical, IFF, Fundació Caixa Benicarló o Universitat Jaume I, entre d'altres.

L'acte oficial de lliurament estarà presentat per l'actor Francesc Anyó i comptarà amb la col·laboració del músic Borja Penalba. Com l'any passat, els guanyadors seran obsequiats amb una escultura dissenyada per l'escultor basc Iñaki Ruiz de Egino, una de les principals figures del panorama artístic internacional. La vetlada culminarà amb un sopar literari als jardins del Parador de Turisme.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
17/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Los límites de las verdades
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
17/12/2017 - Chuzos de Punta
Dulce Navidad
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil