Divendres 20 de Octubre de 2017

-L'Hotel Restaurant Marynton guanya el Concurs del Pinxo de Polp a Caduf :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Turismo -  benicarlo
19/09/2017 | elperiodic.com  

L'Hotel Restaurant Marynton guanya el Concurs del Pinxo de Polp a Caduf

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El pinxo «Visto y no Visto», de l'Hotel Restaurant Marynton, ha guanyat la cinquena edició del Concurs del Pinxo de Polp a Caduf que organitza la Penya l'Arjup. Casa Golo i la Taberna Selecta Nuevo Rayfe han quedat segon i tercer respectivament.

El cinqué Concurs del Pinxo de Polp a Caduf que organitza la Penya l'Arjup amb motiu de les Jornades Gastronòmiques del Polp a Caduf ha concedit a l'Hotel Restaurant Marynton el primer premi pel pinxo anomenat «Visto y no Visto», una elaboració arriscada que barreja la cuina moderna i tradicional, preparat amb una base de crema de patata amb plàncton, amb una caldereta de polp, allioli, tinta de calamar i salicòrnia per potenciar el sabor.

El segon premi ha estat per a Casa Golo pel pinxo «Pinxo Casa Golo», elaborat amb un tradicional allipebre de polp amb patates, una preparació cuinada a l'estil clàssic. El tercer premi l'ha aconseguit la Taberna Selecta Nuevo Rayfe pel pinxo «Polp a caduf Rayfe», patata cuita amb all i guacamole, polp a caduf i pimentó roig i verd per tal de donar-li més frescor al plat.

Els guanyadors dels tres premis (Héctor Valle per l'Hotel Restaurant Marynton, Óscar Barrios per Casa Golo i José Vicente Martínez per la Taberna Selecta Nuevo Rayfe) s'han mostrat molt satisfets amb la iniciativa de la Penya l'Arjup i han animat la gent a continuar disfrutant de les Jornades del Pinxo fins a l'1 d'octubre.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha volgut felicitar els tres guanyadors i donar l'enhorabona als 13 establiments participants en les Jornades del Pinxo, que «en plats xicotets aconsegueixen aplicar molta imaginació i creativitat que, sumades a un producte tant nostre com el polp, fan unes elaboracions exquisides». Miralles també ha volgut agrair a la Penya l'Arjup «tot el treball que fan per poder portar a terme aquests premis».

Per la seua banda, el president de la Penya, Andrés Cornelles, ha donat les gràcies als 13 bars i cafeteries que han participat en el concurs i ha destacat el pas endavant que han donat aquestes jornades.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

16/10/2017 - Columna de Michel
¡Ahora menos que nunca!
16/10/2017 - Con su permiso
La cabra al monte tira
15/10/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Tortilla española y crema catalana
14/10/2017 - Reflexionando, que no es poco
Uno no es lo que dice… si nadie te lo reconoce
12/10/2017 - La Columna de Jomeve
La Constitución y las leyes
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil