Dimecres 25 de Abril de 2018

-El Menjador Social comença un nou curs :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  benicarlo
05/09/2017 | elperiodic.com  

El Menjador Social comença un nou curs

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Aquest mes de setembre el Menjador Social de Benicarló inicia un nou curs amb la col·laboració de 15 voluntaris encarregats de l'elaboració del menjar i de la distribució. Actualment, aquest recurs gestionat i supervisat des de l'Àrea de Benestar Social atén a uns 20 usuaris.

Un any més, els voluntaris que col·laboren en el Menjador Social de Benicarló han engegat un nou curs. L'equip està format per un total de 15 persones, encarregades de l'elaboració del menjar, de la seua distribució, així com de les tasques d'organització i gestió diària, en les quals participen activament dos voluntaris més.

Pel que fa als usuaris, el curs ha arrancat amb un nombre que oscil·la entre els 20 i 25. Cal recordar que abans de poder beneficiar-se d'aquest recurs les persones són ateses per les tècniques de Serveis Socials, les quals, segons el resultat d'aquesta atenció, facilitaran la seua inclusió en el llistat del menjador.

Tot i que el menjador social funciona durant tot l'any sota la gestió i supervisió de l'Àrea de Benestar Social, durant el mes d'agost es va decidir contractar el servei d'un càtering amb l'objectiu reduir el grau compromís per part del voluntariat i facilitar el seu descans.

Per tal d'organitzar l'inici del curs, el passat divendres 1 de setembre es va realitzar la reunió de coordinació i organització del projecte. Durant la trobada, que va comptar amb la major part del voluntariat que participa en la seua posada en marxa, la presidenta de l'OACSE, Filo Agut, va comentar que «s'ha de destacar i agrair la participació de totes i cadascuna de les voluntàries. Enguany hi han que provenen de Caritas, entitat que sempre ens ha donat suport amb el Menjador, a més de les persones voluntàries particulars que ofereixen el seu temps i les seues capacitats en benefici dels demés. En aquest sentit vull agrair també a les persones que ens han donat suport durant el mes de juliol i agost, perquè han fet possible que el projecte tinguera continuïtat». Per concloure, Filo Agut va comentar que «aquest projecte és molt bonic i és un model de participació i implicació comunitària que mostra la força que té el treball conjunt entre ciutadania i Ajuntament».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil