Divendres 20 de Octubre de 2017

-Benicarló es concentra per a mostrar el seu rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  benicarlo
18/08/2017 | elperiodic.com  

Benicarló es concentra per a mostrar el seu rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Desenes de persones s'han concentrat davant de l'Ajuntament de Benicarló per a mostrar rebuig al terrorisme i per a homenatjar a les víctimes dels atemptats ocorreguts a Barcelona i a Cambrils. Com a conseqüència, Benicarló reforçarà la seguretat de cara a les Festes Patronals.

Les portes de l'Ajuntament de Benicarló han sigut el punt de concentració de totes aquelles persones que han volgut manifestar el seu rebuig als actes terroristes que han ocorregut en les últimes hores a Barcelona i a Cambrils.

Prèviament, l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s'ha reunit amb els caps de la Guàrdia Civil i Policia Local, a més dels regidors de Festes i de Governació, per tal de reforçar la seguretat de cara a les Festes Patronals, especialment en esdeveniments on es concentra un gran nombre de gent.

Miralles ha declarat que «des de l'Ajuntament rebutgem qualsevol acció terrorista. Benicarló és un poble tranquil que sempre s'ha destacat per la multiculturalitat i on sempre s'ha viscut en pau i així esperem que siga sent. Volem mostrar tota la nostra solidaritat a les víctimes i a les forces de seguretat i d'emergència. Esperem que el terrorisme desaparega de la nostra societat». Respecte a les Festes, l'alcaldessa ha afirmat que «en Benicarló no se suspèn cap acte, continuarem igual, que la gent estiga tranquil·la. Les forces de seguretat faran la seua feina vigilant i controlant».

Respecte dels rumors que s'estenen a través de les xarxes socials, els cossos de seguretat, Guàrdia Civil i Policia Local, han fet una crida a tota la ciutadania per a evitar que es difonguen informacions que no procedisquen de fonts oficials. «Estendre informacions falses contribueix a augmentar la por i la inseguretat i a més dificulta el treball dels cossos de seguretat», ha dit el tinent de la Guàrdia Civil Ginés Parra.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

16/10/2017 - Con su permiso
La cabra al monte tira
15/10/2017 - Editorial
Es hora de los moderados
16/10/2017 - Columna de Michel
¡Ahora menos que nunca!
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil