Dimecres 13 de Desembre de 2017

-Ràdio Benicarló emet un especial sobre les Festes Patronals :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  benicarlo
17/08/2017 | elperiodic.com  

Ràdio Benicarló emet un especial sobre les Festes Patronals

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'emissora municipal Ràdio Benicarló emetrà un programa especial amb motiu de les Festes Patronals que es podrà escoltar avui dijous 17 a les 20.00 hores i divendres 18 a les 11.00 hores. El programa comptarà amb entrevistes a l'alcaldessa, el regidor de Festes, la reina, dulcinea i el mantenidor.

Ràdio Benicarló emetrà un especial al voltant de les Festes Patronals que comptarà amb els protagonistes d'aquesta setmana màgica per a la ciutat, a més del missatge de l'alcaldessa, Xaro Miralles, per a tots els benicarlandos. Amb un total de tres extenses entrevistes al llarg de quasi dos hores, els oients podran conèixer de primera mà als càrrecs més representatius de les festes a més d'informar-se sobre els esdeveniments i actes que tindran lloc al llarg de la setmana.

En la primera part, la reina de les Festes, Alba Río, i la dulcinea, Blanca Lozano, contaran les sensacions prèvies i expectatives de cara a les festes. A més, el regidor de Festes, Ilde Añó, farà una repassada general del que seran les festes en global.

Posteriorment, membres de la Comissió de Festes aprofundiran en els actes principals i explicaran com funciona aquest grup de voluntaris i el treball diari que realitzen i que no es veu.

L'especial continuarà amb la presencia del mantenidor, l'actor, productor i director teatral Ximo Solano. En una entrevista personal en profunditat, podrem conèixer més de prop una de les figures simbòliques més importants de les festes, repassant la seua carrera i descobrint els seus llaços amb Benicarló en l'actualitat. L'especial de Ràdio Benicarló es tancarà amb la invitació de l'alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, a tots els benicarlandos perquè participen i gaudisquen de les festes.

El programa s'emetrà dues vegades a través de l'emissora municipal: dijous 17 a les 20.00 hores i divendres 18 a les 11.00 hores.

  • Currently 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 5.0/5

13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
04/12/2017 - Un valencià en Grenoble
Una nova oportunitat per als valencians
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil