elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Raquel Tarragó Sánchez dama de la Penya L’Arjup 2016

Raquel Tarragó Sánchez dama de la Penya L’Arjup 2016
    MÁS FOTOS
    Raquel Tarragó Sánchez dama de la Penya L’Arjup 2016 - (foto 2)

    La Penya L’Arjup de Benicarló va realitzar aquest Dissabte 20 de Febrer un sopar de gala al restaurant “El Neptuno” per presentar a la senyoreta Raquel Tarragó Sánchez com a dama de l’entitat per aquest any 2016. La nova dama prendrà el relleu de Laura Rangel Miguel, la dama del 2015, a partir del proper 16 d’abril, dia en el que tindrà lloc la presentació de les dames de les Penyes.

    L’acte també va servir per a condecorar als nous components que han passat a formar part de la directiva de L’Arjup. Per això, Adrián Gil Bayarri i Marc Ávila Forés van rebre la insígnia de l’associació per part de la nova dama. Així mateix, durant la nit es va desvetllar una de les grans incògnites, qui seria el Soci de l’Any de l’associació aquest 2016. Aquesta distinció va ser per Andrés Cornelles Balagué pel seu treball, esforç i dedicació realitzats cap a la penya durant el darrer any i els anteriors.

    Per finalitzar, després del sopar va tindre lloc l’entrega dels “Premis Pato”, uns premis que per tercer any consecutiu s’entreguen per recordar els millors moments de l’any “arjuper”.

    Subir