Diumenge 18 de Febrer de 2018

-Bellreguard actua per la igualtat de gènere en l’administració, la salut i la joventut :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  bellreguard
06/11/2017 | elperiodic.com  

Bellreguard actua per la igualtat de gènere en l’administració, la salut i la joventut

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Fins el 30 de novembre, la regidoria de la dona de l’Ajuntament de Bellreguard en col·laboració amb Equaàlitat, desenvolupa una sèrie d’accions en matèria d’igualtat de gènere de les quals s’ha realitzat ja un taller d’ús del llenguatge inclusiu a l’administració i, divendres passat, dues xarrades sobre problemes de salut específics de les dones que es van celebrar divendres. Fins al 30 de novembre es tractara l’educació en valors igualitaris, la igualtat en l’empresa i es sensibilitzarà sobre la violència de gènere, entre d’altres. Per a la regidora d’igualtat Dora Salavert, «encara que hem avançat molt, queda camí per fer com demostra el sostre de vidre o els 43 víctimes per violència de gènere a Espanya en el que portem d’any; no podem és baixar la guàrdia».

De les accions previstes, s’ha realitzat un taller pràctic d’ús de llenguatge inclusiu a l’administració que va repassar conceptes bàsics i recursos existents en la matèria, a més de reviar la documentació pública accessible des del web de l’ajuntament. I divendres, les “Xarrades per la Salut” van tractar sobre l’empoderament sexual femení amb la psicòloga especialitzada en teràpia de parella Lara Avargues i els trastorns en la conducta alimentària de la població infantil-juvenil amb la inferemera especialitzada en salut mental Lorena Cubas.

El 16 de novembre a les 17 hores es realitzarà un taller sobre educació en valors igualitaris adreçat a famílies amb xiquets i, per tal de facilitar l’assistència de pares i mares, s’organitza un taller de contacontes en paral·lel. L’endemà, se celebrarà la primera jornada municipal sobre igualtat a l’empresa amb activitats que donaran a conéixer les diferents polítiques d’igualtat que poden dur a terme les empreses, així com el punt de vista de diferents perfils sociològics en relació a la temàtica. En la jornada intervindrà Gemma Fabregat, professora de la Universitat de València.

D’altra banda, es difondrà un tríptic informatiu sobre els recursos d’ajuda que el municipi i la Policia Local oferixen a les víctimes de violència de gènere i, per tal de sensibilitzar la població juvenil, es llançarà la campanya #llevatlabena, en la qual participaran xiques i xics de Bellreguard. Finalment, s’obrirà una pàgina de Facebook pròpia del departament per a reforçar la visibilitat de les polítiques de gènere municipals. Les accions estan subvencionades per la Diputació de Valencia, Joventut, Igualtat i Esports.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

17/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Dos crisis de complicada salida
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
12/02/2018 - La Columna de Jomeve
La contaminación (los coches eléctricos)
14/02/2018 - Camins de l´Alcora
Carreras y caminatas por las montañas
12/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
No con mi silencio / Las libertades con la marcha atrás puesta
09/02/2018 - La Palestra
Trabajamos por la cultura
15/02/2018 - Columna de Michel
Inestabilidad municipal en Burriana

RSS elperiodic.com Bellreguard
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil