Dilluns 18 de Desembre de 2017

-Les escriptores valencianes prenen l’IES Joan Fuster :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  bellreguard
24/10/2017 | elperiodic.com  

Les escriptores valencianes prenen l’IES Joan Fuster

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Des d'ahir dilluns i fins el divendres, l'IES Joan Fuster acull Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps, una exposició itinerant amb l'objectiu de donar visibilitat a les autores del nostre territori des de Sor Isabel de Villena fins l'actualitat refent d'una forma senzilla els relats de vida de les dones que han conformat la nostra tradició literària.

Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps introduix la visió de gènere en els plans de promoció de la lectura que es dissenyen en les biblioteques i centres escolars i universitaris, alhora que intenta omplir el buit que ara mateix existeix a les històries de la literatura i als currículums escolars sobre l'obra de les escriptores valencianes. L'exposició presenta un catàleg de 450 escriptores valencianes documentades fins ara sense exclusions de gènere o de llengua, encara que emfasitza sobre les autores que escriuen en valencià per partir una triple invisibilització per raó de sexe, llengua i territori. A banda, la intenció és incorporar les que hagent quedat fora en pròximes investigacions.

Comissariada per Manola Roig i Rosa Roig, l'exposició està organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, dins de les activitats programades per al Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
17/12/2017 - Chuzos de Punta
Dulce Navidad
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
17/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Los límites de las verdades
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil