Dijous 14 de Desembre de 2017

-L’alcalde de Bellreguard, ciutadà honorari de Dallas :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  bellreguard
23/10/2017 | elperiodic.com  

L’alcalde de Bellreguard, ciutadà honorari de Dallas

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La regidora Dora Salavert, acompanyada pel regidor Marcos Haro, van recollir dissabte a la 65a Convenció Baptista d'Espanya el reconeixement de l'alcalde de Bellreguard, Àlex Ruiz, com a ciutadà honorari de Dallas. Ruiz assistia a la gala dels premis Hermes de les societats musicals de la Safor, per la qual cosa va delegar en la regidora de polítiques inclusives amb la qual col·laboren des de fa temps. Com explica Salavert, «som un ajuntament laic que manté bones relacions i atén totes les propostes interessants en matèria social com les que porta a terme l'església baptista a Bellreguard». Fruit de l'estreta relació ha estat la seua participació en l'elaboració del pla d'Igualtat i Inclusió Social de Bellreguard (ICSBe), així com el concert solidari que va oferir la banda de country y gospel Mosaix de McKinney (Texas) a principis de juliol a la platja de Bellreguard.

Els reconeixement, signat per l'alcalde de Dallas, Michael Rawlings, l'atorga la ciutat texana amb motiu del 500 aniversari de la reforma protestant i en ell, Àlex Ruiz «celebrarà i gaudirà d'un lloc d'alta estima en les ments i cors de la gent d'aquesta ciutat. Per a l'alcalde de Bellreguard, que ha agraït a Michael Rawlings l'agraïment a través de Twitter, «és un honor per al poble que represente i per a mi este reconeixement, com també la implicació i la tasca desinteressada de la comunitat baptista evangèlica en el nostre poble». L'acte del dissabte a un hotel de la platja de Gandia va comptar amb el gospel en directe del New Covenant Choir de Dallas.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil