Divendres 15 de Desembre de 2017

-Àlex Ruiz crea i assumix la regidoria de l’aigua i Joan Marco, urbanisme :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  bellreguard
12/10/2017 | elperiodic.com  

Àlex Ruiz crea i assumix la regidoria de l’aigua i Joan Marco, urbanisme

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El plenari ordinari d'octubre, celebrat ahir, va donar compte del nomenament dels tinents d'alcalde, les delegacions de serveis municipals i el canvi de portaveus. Unes modificacions mínimines ja què, com explica l'alcalde, Àlex Ruiz, «El govern ha funcionat raonablement bé la primera part de la legislatura i hem efectuat els canvis mínims que exigia el relleu en l'alcaldia». Així doncs, les modificacions més significatives han estat la creació de la regidora de l'Aigua que assumix el propi Ruiz, que va adquirir el compromís de remunicipalitzar-la en el plenari d'investidura, i la delegació d'Urbanisme que ostentava Jaume Borràs passa a Joan Marco, que se suma a les d'hisenda i promoció econòmica que ja regia.

Borràs conserva les regidories d'Educació i Personal, que ara també s'anomenarà Recursos humans. No és l'únic canvi de denominació: Noves tecnologies i Transparència passa a ser "Govern obert" i continua sent competència d'Àlex Ruiz. "Sanitat", que ostenta Dora Salavert, passa a ser "Salut" i suma a més Integració a les delegacions de Polítiques Inclusives, Benestar social i Igualtat. La resta de regidories continuen com fins ara: Alícia Boigues en Agricultura, Medi ambient, Polítiques de joventut i Esports; i Marcos Haro, Cultura, Festes i Turisme. Pel que fa als portaveus, els canvis són obligats per la nota situació i l'anterior alcalde, Joan Marco, ho serà del grup socialista mentre Alícia Boigues ho farà per Compromís. Finalment, Marco ocuparà la primera tinència d'alcaldia, Boigues la segona i Jaume Borràs la tercera.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil