Diumenge 25 de Febrer de 2018

-Joan Marco dóna pas a Àlex Ruiz en l’alcaldia de Bellreguard :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  bellreguard
27/09/2017 | elperiodic.com  

Joan Marco dóna pas a Àlex Ruiz en l’alcaldia de Bellreguard

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Joan Marco va donar ahir compte de la seua renúncia a l'alcaldia per a complir el pacte de legislatura suscrit amb Compromís que dissabte a les 12 investirà el seu portaveu, Àlex Ruiz, com a alcalde de Bellreguard. El diputat de carreteres, Pablo Seguí; la secretaria comarcal del PSPV, Tere Reig; així com altres alcaldes i càrrecs socialistes de la comarca van acompanyar Marco en un plenari extraordinari que va omplir el saló de sessions. En el seu discurs, Marco va resumir els 27 mesos de govern com «un gran esforç col·lectiu amb la il.lusió i el sentit comú per bandera, com a filosofía per a millorar el dia a dia de la nostra ciutadania» a més de confessar que «he intentat posar en pràctica allò que, quan començava en la política. em va ensenyar una persona que hui no està entre nosaltres, i disfrutaria de compartir este moment».

Marco va repassar tot el que s'ha aconseguit en poc més de dos anys: la millor en accessibilitat, transparència, polítiques socials o participació ciutadana; la Casa de la Música, la coberta de la Pista de Bàsquet, la plaça de la Ribera, els accesos a la platja i al passeig del Mediterrani, l'aparcament del carrer Sant Francesc o la millora dels carrers del Sénia i de Mallorca; «una societat més compromesa i solidària que mai» gràcies al Pla d'Igualtat, Inclusió i Cohesió Social de Bellreguard (ISCBe); la inversió constant i la intensa col·laboració amb els centres educatius públics; les millores en matèria de circulació i seguretat vial; el pagament a proveïdors en menys de 30 dies o el deute zero; i, finalment, les Converses de Maig, el nomenament de Joan Pellicer com a Fill Predilecte o el diploma de reconeixement a la banda de música.

Marco va agrair la tasca dels regidors de govern, que va nomenar un per un, i la de les associacions, especialment l'Associació de Dones de Bellreguard, «que a l'hora que fóra, el dia que fóra i per al que fóra sempre han estat ahí». També va agrair la Diputació i la Generalitat perquè «colze a colze amb els ajuntaments, ha reconegut la majoria d'edat dels ajuntaments, la capacitat per a determinar les prioritats i comptar amb el pressupost per a cobrir-les». Ta,bé va agrair el PSPV per la confiança en triar-lo com a candidat; Compromís pel suport rebut garantint que serà recíproc amb el pròxim alcalde, Àlex Ruiz, ja què «Amb diàleg, com fins ara, arribarem a consensos importants, sempre mirant pel bé de Bellreguard i el de la seua gent»; i el PP «encara que m'haguera agradat trobar el seu suport en alguna iniciativa més».

El portaveu del PP, Jaume Ascó, en una dura intervenció que contrastava amb l'emotivitat de l'ambient, va retraure Marco tot allò que consideraven que s'havia fet malament o quedava pendent. El de Compromís, Àlex Ruiz, va assenyalar que els dos anys de pacte de govern havien estat positius per a Bellreguard, que havien respectat que el PSPV marcara els ritmes i que a partir del dissabte sabien que comptarien amb el mateix respecte i lleialtat.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

25/02/2018 - Chuzos de Punta
Gracias abuelos (y abuelas)
25/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Un panorama falseado: no es la alternativa
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%

RSS elperiodic.com Bellreguard
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil