Divendres 15 de Desembre de 2017

-Bellreguard consciencia per unes festes responsables :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  bellreguard
18/09/2017 | elperiodic.com  

Bellreguard consciencia per unes festes responsables

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Bellreguard ha editat el decàleg "Per unes festes responsables" per a conscienciar el veïnat. Els deu punts contenen consells, recordatoris i recomanacions perquè regne la convivència amb èmfasi en el consum responsable d'alcohol, el respecte als elements comuns i per a evitar les conductes masclistes. Com reconeix la regidora d'igualtat, Dora Salavert, «Comptem amb un veïnat respectuós i tolerant, però com a governants no hem de baixar la guàrdia perquè es conserve l'harmonia».

El decàleg compta amb tres parts: "Com un cep no mola", "Respecta el nostre poble" i "No és no". En la primera recorden que cal sopar bé i no conduir si es va a beure alcohol, respectar els que no en beuen o ser conscients dels efectes en barrejar-lo amb altres drogues. La segona apel·la a usar els banys públics i respectar el mobiliari urbà. La tercera part recorda que assetjar no és lligar, que no cal opinar dsobre el cos de les dones, que no hi ha excuses per a evitar magrejar i que en cas de contemplar una agressió cal avisar la policia local per a evitar ser còmplice. També que les malalties sexuals no descansen per festes i cal usar condó.

Les festes de Bellreguard viuen hui el dia de les dones, demà el dels joves i dimecres la vespra, on els protagonistes seran els Pedacets. A les 10:30 arrancaran en companyia del Tio de la Porra per a traure xiquetes i xiquets dels centres escolars i anunciar que les festes ja han arribat. I a les huit de la vesprada seran objecte temàtic d'una gran calvacada de disfresses amb premi de 200€ a la millor comparsa 200 € i 150 a l'individual.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil