Divendres 20 de Abril de 2018

-Bellreguard ordenarà les polítiques de joventut en un pla :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  bellreguard
15/09/2017 | elperiodic.com  

Bellreguard ordenarà les polítiques de joventut en un pla

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Pla d’Igualtat, Inclusió i Cohesió Social de Bellreguard (ICSBe) dedica el mes d’agost a les polítiques referides a la joventut. El principal objectiu és elaborar un pla específic que contemple actuacions en matèria d’informació, ocupació, participació, temps lliure i qualitat de vida. De fet, moltes d’elles ja existeixen i «es tracta d’ordenar i coordinar les polítiques que ja es fan i sumar-ne de noves en matèria de formació i prevenció d’addicions i violència de gènere» com explica la regidora d’igualtat, Dora Salavert. En tot cas, de manera prèvia a l’elaboració del pla de joventut, es realitzarà un estudi sobre la joventut local «perquè no es quede en les dades estadístiques i profunditze el suficient per a conèixer-la millor i establir una sèrie de prioritats»  anuncia la regidora de Joventut, Alícia Boigues.

Pel que fa a les actuacions previstes es vol mantenir i augmentar les dotacions de les infraestructures necessàries de la Llar Juvenil amb nous servicis com, per exemple, l’expedició del Carnet Jove que s’ha aconseguit recentment. En matèria de treball i davant la realitat sociolaboral, s’articularan intervencions per a afavorir la recerca de treball. En participació ciutadana es vol reforçar el paper de les associacions com a mitjà més eficaç per a promoure i dur a la pràctica les inquietuds i aportacions socials dels joves que faça possible la seua influència real. En temps lliure es potenciaran les activitats esportives, culturals, turístiques i la sensibilització sobre el medi ambient.

Per últim, en matèria de salut es vol conéixer la situació de la joventut amb perill d’exclusió i informar-los dels seus drets per a previndre i evitar situacions de desigualtat o marginació. Alhora, es vol coordinar les àrees de Joventut amb la Servicis Socials per a aprofitar els recursos disponibles, actuar conjuntament i preveure necessitats futures. Finalment, es vol oferir una educació sanitària adequada a les seues necessitats.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria

RSS elperiodic.com Bellreguard
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil