Dimarts 12 de Desembre de 2017

- Els centres escolars de Bellreguard, preparats per al nou curs :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  bellreguard
04/09/2017 | elperiodic.com  

Els centres escolars de Bellreguard, preparats per al nou curs

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L’ajuntament de Bellreguard ha aprofitat el mes d’agost per a continuar amb les millores en els centres escolars perquè siguen una realitat a l’inici de curs. Així, enguany s’han pintat les aules, el corredor i l’entrada de l’edifici d’infantil del CEIP Gregori Mayans i s’ha equipat amb aire condicionat l’aula d’informàtica i els despatxos de professors de l’edifici de primària gràcies a 12.794 euros del Fons de Cooperació Municipal. Com assenyala l’alcalde, Joan Marco, «Des del principi de la legislatura, els centres escolars han obert en agost perquè puguérem renovar-los; treballem per una educació de qualitat i en les millors condicions per a totes i tots».

Una prioritat per al govern que coincidix amb la que manifesta el veïnat, que en la primera experiència dels pressupostos participatius van prioritzar la instal·lació d’una coberta en l’accés a l’escoleta municipal, les obres de la qual van començar a finals d’agost. A principi de legislatura, l’Ajuntament ja va eliminar barreres arquitectòniques, va pintar la tanca perimetral, l'entrada, les aules i el menjador. A més, es va construir un magatzem lateral per a alliberar espai al menjador i es va pavimentar l'eixida al pati interior com també es van senyalitzar els voltants de l'escoleta infantil per a advertir els conductors. En una segona fase es va pavimentar el pati amb cauxú i es van instal·lar protectors per als arbres.

«La prioritat de l’educació per al govern municipal no acaba amb la millora del manteniment i les infrasctructures» explica Marco que assenyala que programes com el d’Aula compartida per a alumnes en risc d’exclusió de l’IES Joan Fuster o el treball amb drons dels seus alumnes de tecnologia al llarg del passat curs escolar «han estat possibles gràcies a l’impuls i la complicitat amb el sector i els recursos propis municipals».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
03/12/2017 - Chuzos de Punta
Autopistas a 30 megas
07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
04/12/2017 - Un valencià en Grenoble
Una nova oportunitat per als valencians
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
09/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Carles Puigdemont: El Caguetas
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil