Dijous 14 de Desembre de 2017

-S’obri el termini per a participar en les comissions animalista i la d’igualtat, inclusió i cohesió social :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  bellreguard
29/06/2017 | elperiodic.com  

S’obri el termini per a participar en les comissions animalista i la d’igualtat, inclusió i cohesió social

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Dimecres 26 de juny, el Consell de Participació Ciutadana va acordar la creació de dues comissions sectorials en les quals pot participar qualsevol veí o veïna que ho desitge sempre que s'inscriga abans del 16 de juliol a participa@bellreguard.net. Com assenyala el regidor de Participació, Àlex Ruiz, «Volem enfortir la societat civil, promovent una cultura de la participació des de l'associacionisme i les organitzacions fins a la ciutadania». Per això aquelles interessades i interessats que ho desitgen podran formar part dels dos òrgans sectorials que s'acaben de crear.

D'una banda, la comissió animalista vol reunir aquells ciutadans preocupats pel benestar animal i la seua relació amb l'entorn urbà puguen exposar les problemàtiques existents i buscar les solucions. De l'altra, la comissió d'Igualtat, inclusió i cohesió social s'encarregarà del seguiment i desenvolupament del Pla igualtat, inclusió i cohesió social de Bellreguard (ICSBe), així com la realització d'activitats que donen continuïtat i dinamisme als diferents eixos que el composen. Un espai de trobada, d'intercanvi d'opinions i idees i de treball entre els actors concernits per la qüestió per a seguir avançant en els diferents eixos marcats. Com assenyala la regidora d'inclusió, Dora Salavert, «el Pla ha de ser un document dinàmic i obert en constant reflexió per part de tots els actors i ciutadans que canvie com ho fa la societat».

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil